Comunicate de Afaceri

A vapa sau a nu vapa tigara electronica?

Potrivit lexicografilor de la Oxford, care analizeaza in fiecare an milioane de cuvinte – incepand cu cele din carti si pana la cele din jurnale si bloguri – cuvantul anului 2014 este “vape”, cunoscut de catre toti cei care folosesc tigara electronica.

Casper Grathwohl, Presedintele diviziei Oxford Dictionaries, a declarat pentru Time Magazine “Vape a aparut in urma cu cativa ani si a crescut in popularite foarte mult.”

Selectarea cuvantului “vape” de catre Oxford Dictionaries reflecta cresterea in popularitate a tigarilor electronice, care de la introducerea lor pe piata in 2003, au ajuns astazi la o piata globala de aproximativ 2 miliarde de dolari.

Nu fumez, vapez!

Aceasta alegere a celor de la Oxford Dictionaries reprezinta o confirmare ca tigara electronica este cea mai buna alternativa pentru tigarile din tutun si ca va exista multa vreme de acum incolo.

Orice vaper este (sau ar trebui) sa fie mandru de faptul ca vapeaza si ca a ales sa treaca la tigarile electronice. Noi cei de la Vipercig consideram ca orice vaper este un invangator, pentru ca a reusit sa inlocuiasca fumatul cu vapatul.

Daca esti fumator si iti doresti sa vapezi, poti intra pe magazinul nostru online http://www.vipercig.ro/ pentru a vedea ofertele nostre la tigari electronice. Avem kituri special concepute cu tot ce ai nevoie pentru a incepe sa vapezi. In plus, in perioada sarbatorilor te poti bucura de ofertele noastre de Craciun!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vipercig

Comentarii

Cauta

Categorii populare