Comunicate de Afaceri

Afla mai multe despre centralele termice pe gaz!

Indiferent de sezon, un apartament are nevoie de un sistem de termoficare prin care proprietarii sa aiba in permanenta controlul asupra temperaturii aerului si apei. Una dintre cele mai eficiente si moderne optiuni este instalarea unei centrale termice pe gaz, care are avantajul unui consum scazut, si in consecinta al unui cost scazut la plata facturilor. Costul instalarii unei centrale termice la apartament nu este foarte ridicat, iar magazinul online Inicinstal ofera reduceri semnificative pentru centrale termice pe gaz in aceasta perioada a verii, pentru a isi convinge clientii sa isi asigure din timp temperatura optima pentru sezonul rece.
<h2>Care sunt avantajele unei centrale termice</h2>

Pe piata sunt numeroase tipuri de centrale, fiecare avand plusurile si minusurile sale. Printre cele mai eficiente centrale termice la apartament, in afara de cele cu gaz, sunt cele care functioneaza cu paleti si cele cu pompe de caldura. O serie de centrale care consuma foarte multe resurse sunt cele electrice, cele cu lemn sau carbune si cele pe combustibil lichid, in principal din cauza preturilor ridicate pe care le cauzeaza.
Beneficiile unei centrale termice pe gaz sunt numeroase, incepand de la un pret relativ scazut, iar Inicinstal ofera astfel de centrale incepand de la pretul de aproximativ 2000 RON, continuand cu confortul oferit de spatiul ocupat si de temperatura aerului si a apei la discretie. Montarea unei centrale termice la apartament poate fi, asadar, una dintre cele mai bune optiuni pentru incalzirea imobilului.
<h3>Cate tipuri de centrale termice pe gaz exista?</h2>

Exista doua tipuri de centrale termice pe gaz, iar Inicinstal le poate furniza pe ambele in acest link: https://www.inicinstal.ro/centrale-termice/centrale-termice-pe-gaz
Centrale termice conventionale si centrale termice in condensare. Cele conventionale sunt in general mai ieftine ca pret, insa cele in condesare, desi mai scumpe, isi vor merita investitia datorita eficientei de incalzire si consmului redus de gaz. Oricare ar fi optiunea de cumparare, Incinstal pune la dispozitia clientilor sai centrale termice conventionale incepand de la pretul de 1939 RON si centrale termice in condensare incepand de la pretul de 2995 RON, direct pe site-ul companiei.
Fata de centralele care incarca factura de final de luna prin consum de curent sau carburant lichid foarte costisitor, instalarea unei centrale termice la apartament este una care se bazeaza doar pe consumul de gaz metan pe care il foloseste orice gospodarie. Astfel, apartamentul care beneficiaza de instalarea unei centrale termice pe gaz poate fi incalzit independent, fara un consum excesiv.


Despre Inicinstal
Inicinstal este o companie care are peste 23 de ani de activitate pe piata instalatiilor sanitare si electrice, dar si de incalzire, climatizare si ventilatie, promovand numeroase branduri de top din Europa cu experienta si prestigiu in fabricarea acestor instalatii. In afara de magazinul online prin care le faciliteaza clientilor sai accesul la produsele dorite, Inicinstal ofera si servicii de asistenta tehnica, precum si servicii de montare a tuturor produselor cumparate care necesita instalare. La orice produs cumparat exista posibilitatea transportului prin curier rapid, cu o taxa minima sau fara taxa, in functie de produsul selectionat.
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare