Comunicate de Afaceri

Afla preturile la Cryptex Escape Room

Cryptex este jocul escape room din Bucuresti care a pus la cale trei povesti impresionante, pline de suspans si mister, invitandu-te pe tine si gasca ta de prieteni sa demonstrezi ca poti evada in timp de 60 de minute din enigmaticele camera rooms escape. In acest sens, Cryptex te incanta nu numai cu cele mai impresionante povesti, ci aici vei fi intampinat de cele mai mici preturi escape room din Bucuresti!

<h2>Escape Room la preturi avantajoase</h2>
Cryptex iti demontreaza ca iti poti petrece timpul alaturi de prietenii tai intr-un mod extrem de interactive, supunandu-te povestilor escape room din Bucuresti. Astfel, pentru a alege una dintre camerele rooms escape este nevoie doar de o simpla rezervare pe care o poti realiza online, iar tarifele variaza doar in functie de zile, numarul de persoane participante si intervalul orar. In acest sens, cele mai mici preturi escape room in Bucuresti iti sunt acordate de Cryptex, jocul care fascineaza prin povestile tainice care te asteapta cu indicii, ghicitori incalcite si semne care, puse intr-o ordine logica te vor conduce catre cheia care va deschide usa eliberarii. Astfel , preturile escape room din Bucuresti sunt disponibile in variantele : de luni pana vineri pretul variaza intre 40 si 45 de Ron, in functie de numarul de persoane si intervalul orar, iar de sambata pana duminica preturile rooms escape se incadreaza intr 45 si 55 de Ron.

Insa, ofertele speciale de preturi escape room in Bucuresti de care dispune Cryptex si care va sunt prezentate in acest link: http://www.cryptex.ro/preturi sunt indreptate catre elevi si studenti, acestia avand reduceri promotionale de Luni pana Vineri intre orele 10:00-17:30!

Pentru a rezerva una din camerele escape room din Bucuresti intra pe cryptex.ro la sectiunea “rezerva” si opteaza pentru o solicitare. Insa, daca iti este mai facil poti accesa linia telefonica 0787 889 665, aici fiind intampinat de unul dintre operatorii Crytpex . Aceste camera escape room in Bucuresti au locatia pe str. Occidentului, nr.33 sector 1 Bucuresti, o locatie centrala la care poti ajunge utilizand mijloacele de transport sau automobilul propriu!

Crytex te asteapta pentru distractie! Rezerva una dintre camerele escape room in Bucuresti si profita de cele mai avantajoase tarife!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare