Comunicate de Afaceri

Ai servicii de inchirieri auto la preturi pentru tine!

De cate ori ti-ai dorit sa conduci o masina frumoasa, doar pentru a impresiona pe cineva? Ai avut vreodata impresia ca lumea te judeca si isi formeaza o parere despre tine doar in functie de masina pe care conduci? Sa stii ca nu este doar o impresie, este intr-adevar un fapt. Oamenii chiar isi formeaza parerea in functie de lucrurile pe care le ai, in functie de imbracamintea pe care o porti si nu in ultimul rand in functie de masina pe care o conduci.
Acum insa ai o solutie ieftina si la indemana, pentru momentele in care ai nevoie de o masina frumoasa,dar inca nu iti permiti sa cumperi una. O poti inchiria fara probleme si poti sa iti atingi scopurile indiferent de situatie. Servicii noi de inchirieri auto apar peste tot, important este sa alegi compania potrivita care sa aiba in parcul sau auto masina care iti trebuie tie, in fucntie de situatie. Ai o intalnire cu directorul executiv al multinationalei in care lucrezi si vrei o promovare? Nimic mai simplu, pentru ca stim cu totii ca trebuie sa pari de succes, cu incredere in tine si cu multa responsabilitate, asa ca nicio masina nu va transmite acest mesaj mai usor decat o face o masina nemteasca.
Iti vei crea o imagine profesionala buna, iar pe deasupra s-ar putea sa-ti cresti sansele de a fi promovat. De ce sa iti pui in cale obstacole de unul singur? Nu are rost sa te gandesti sa economisesti bani acum si sa mergi cu masina familiei, cand poti sa inchiriezi masina doriat si sa ai succes cu ea.
Pentru asta, s-a deschis in Bucuresti cea mai noua companie de inchirieri auto, care iti pune la dispozitie un parc auto fara precedent. De la masini de familie, la masini sport sau masini perfecte pentru inatalnirile de faceri, le gasesti pe toate in compania noastra, la preturi acceptabile. Da, este adevarat, nu suntem cea mai ieftina companie de pe piata, dar va punem la dispozitie nu doar o masina. Odata cu inchirierea masinii, veti beneficia de un telefon mobil, cu credit pentru eventualele urgente. In plus, fiecare masina a noastra este dotata cu aparat GPS, asa ca daca sunteti in Bucuresti pentru prima data, sau ati mai venit in capitala, insa nu va descurcati prea bine cu strazile de aici, veti putea ajunge la timp, cu ajutorul GPS-ului, fara niciun cost suplimentar din partea noastra. Mai mult, majoritatea celorlaltor companii nu sunt de acord cu incheierea contractului altundeva decat la sediul firmei lor, insa noi va livram masina la locatia dorita de dumneavoastra si putem incheia contractul tot acolo, fara vreun cost suplimentar. Suntem de parere ca beneficiile pe care le oferim amortizeaza costul putin mai ridicat pe care noi il percem, in schimb suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore pe zi.
Nu uitati, data viitoare cand aveti nevoie de o masina care sa va ajute sa faceti impresie buna, ne gasiti la numerele de telefon mobil: 072 781 7217 si fix: 021 232 5266 si pe http://www.rentacar01.ro/. Daca aveti drum prin Soseaua Pipera ne gasiti la numarul 26, iar daca doriti sa faceti o rezervare prin email suntem non –stop langa dumneavoastra la adresa office@rentacar01.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare