Comunicate de Afaceri

Angajeaza o firma de paza si protectie, pentru siguranta spatiilor private si publice

Pentru aceasta, departamentul Grand Guard Security, firma de paza, sta la dispoziția oricui are nevoie de servicii de paza și protecție, paza umana și control acces.
<h2>Personal specializat in paza și protecție</h2>
Indiferent de spațiul care urmeaza sa fie supravegheat, Grand Guard Security are angajați agenți de paza, recepționeri, dispeceri sau pompieri, dupa caz, care sunt pregatiți sa acționeze in orice situație și care sunt dotați cu tot echipamentul auxiliar necesar și specific și in concordanța cu dorințele clientului, imbracați fie in civil, fie in uniforma de serviciu.
<h3>Serviciile firmei de paza și protecție</h3>
Grand Guard Security ofera servicii de paza și protecție impotriva accesului neautorizat și a intrarii abuzive in spațiul unei proprietați, paza impotriva furturilor, distrugerilor și incendiilor, precum și a unor acțiuni ce pot duce la pagube materiale semnificative. De asemenea, cu ajutorul echipamentului din dotare, GGS ajuta la detectarea anumitor substanțe, arme, tipuri de explozibil sau a oricaror alte materialelor care pot provoca pagube. Sistemul de paza și protecție deținut de Grand Guard Security completeaza optim serviciul de monitorizare a sistemului de detecție și alarmare locala, sistem care urmarește ca anumiți parametri tehnici sa se incadreze intre niște limite prestabilite.
Intrand pe pagina online de contact a firmei de paza și protective GGS de pe acest link: http://www.grandsecurity.ro/paza-si-protectie/ , puteți cere o oferta de prețuri, precum și lua contact cu reprezentanții firmei. De asemenea, puteți discuta cu aceștia și la sediul firmei, situate pe Str. Foișorului, nr. 145 B din București sau la numerele de telefon 021.232.22.12 și 021.321.02.22.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare