Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Auto

Inchirieri auto sigure pentru toata lumea

Serviciile de inchirieri auto numai sunt demult doar o alegere a oamenilor de afaceri sau a celor cu bugete destul de mari, astazi oricine detine un permis de conducere poate sa inchirieze o masina cu ajutorul companiilor specializate pe rent a car Bucuresti.
Citeste tot articolul Atlass Automotive Rapid

Informatii generale despre lenjeriile Pucioasa

Alegand lenjeriile de pat Pucioasa puteti fi sigur ca ati ales cel mai bun mix intre calitatea materialului si pretul lenjeriei.
Citeste tot articolul flp

De ce percep companiile de inchirieri auto garantie

  De ce percep companiile de inchirieri auto garantie
Diferenta majora dintre o companie de inchirieri auto profesionista si una neserioasa se observa in momentul returnarii garantiei: in timp ce o companie cu o reputatie ireprosabila va returna negresit intreaga suma, o companie neserioasa va cauta tot felul de tertipuri pentru a retine intreaga garantie sau macar o parte din aceasta.
Citeste tot articolul FocusRent

Rent-a-car-otopeni.ro alege oferte speciale de rent a car Bucuresti

In Romania turismul este un sector destul de bine dezvoltat, zilnic locatiile din tara sunt vizitate de numerosi turisti. Pentru deplasarile rapide acestia aleg de foarte multe ori serviciile de rent a car Bucuresti care le sunt oferite de numeroase companii din capitala, cu o masina se poate calatorii in multe locuri mai ales ca cele de la inchirieri auto sunt dotate si cu gps.
Citeste tot articolul Atlass Automotive Rapid

Rent-a-car-otopeni.ro asigura servicii de rent a car Bucuresti si aeroport Otopeni

Atlass Automotive este o companie care ofera servicii de calitate pentru ca asta este tot ce conteaza pentru clienti. Aceasta companie de rent a car Bucuresti se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice precum si celor care doresc sa inchirieze masini din aeroportul Otopeni.
Citeste tot articolul Atlass Automotive Rapid

Promotor Rent a Car Cluj Napoca lansează oferta de iarna pentru inchirieri auto

Promotor Rent a Car Cluj Napoca este o companie nationala cu experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto si care pune la dispozitia clientilor servicii variate, de la inchirieri auto pe termen scurt, transferuri auto, inchirieri masini pe termen lung pana la inchirieri limuzine, autocare si alte masini care sunt disponibile impreuna cu serviciile unui sofer profesionist.
Citeste tot articolul TopSEP

Promotor Rent a Car Otopeni lansează oferta de iarna, cu preturi imbatabile

Promotor Rent a Car Otopeni este o companie nationala cu experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto si care pune la dispozitia clientilor servicii variate, de la inchirieri auto pe termen scurt, transferuri auto, inchirieri masini pe termen lung pana la inchirieri limuzine, autocare si alte masini care sunt disponibile impreuna cu serviciile unui sofer profesionist.
Citeste tot articolul TopSEP

De ce sa inchiriezi o Skoda Rapid pentru calatoria ta in Romania de la Promotor Rent a Car Otopeni?

Numarandu-se printre masinile de inchiriat care reusesc sa detina in acelasi timp un spatiu generos, atat pentru bagaje cat si pentru pasageri, si avand un consum redus
Citeste tot articolul TopSEP