Comunicate de Afaceri

B-mall.ro iti propune niste costume de baie care te vor avantaja mereu

In general doamnele sunt multumite de costumul de baie, care estompeaza defectele si pune in valoare calitatiile. Din fericire exista o gramada de modele disponibile, dintre care pot alege. Primul aspect dupa care trebuie sa alegeti, este forma corpului. Pentru asta, nu aveti nevoie de un model scump, puteti opta cu incredere si pentru un costum de baie marca B-mall.
Fara indoiala, doamnele cu forma corpului tip clepsidra sunt cele mai norocoase. Pot sa poarte cu incredere, absolut toate modelele. Dar nici doamnele mai plinute nu trebuie sa se intristeze, in ce urmeaza, vom oferi cateva sfaturi, ca sa gaseasca un costum baie in care sa arate cu adevarat bine.
Costumele de baie intregi de aici http://www.b-mall.ro/femei/femei-imbracaminte/femei-imbracaminte-costume-de-baie sunt cele mai recomandate daca doriti sa ascundeti imperfectiunile. Modelele cu decupaje pot alungi si subtia silueta, dar daca doriti totusi un model din doua piese, recomandam sa alegeti un model cu slip inalt, sau cu pantaloni scurti. Imprimeurile se poarta in acest sezon, iar costumele de baie cu imprimeuri mari sunt ideale, pentru ca distrag atentia. Printurile florale, geometrice, animalice sau cele tropicale sunt doar cateva dintre care puteti sa alegeti.
Pentru a ascunde soldurile, cumparati un model cu fusta. Pe langa faptul ca arata bine, o sa va ajute foarte mult. Un pareo poate sa fie alegerea ideala, indiferent de tipul costumului de baie ales. Chiar si o esarfa poate sa fie de ajutor. Esarfele pot fi legate in jurul bustului sau in jurul soldurilor. Cu aceste accesorii, puteti avea o tinuta pentru plaja la moda dar si feminina.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare