Comunicate de Afaceri

Belgia legalizeaza tigara electronica

Consiliul de Sanatate din Belgia a decis ca acest dispozitiv inventat de un farmacist chinez, in 2003, poate face parte din politica guvernului de a descuraja fumatul, deoarece acest dispozitiv contine nicotina, dar nu si gudron, considerat extrem de nociv pentru sanatatea oamenilor.

Guvernantii crestin-democrati flamanzi au vrut sa accizeze tigarile electronice, insa initiativa lor nu a rezistat in proiectul final, care a ajuns pe masa ministrului liberal flamand, Maggie De Block, care conduce Ministerul Sanatatii Publice din Belgia. Politiciana a insistat insa ca tigarile electronice comercializate in aceasta tara europeana sa respecte toate conditiile prevazute in cazul tigarilor cu tutun, in ceea ce priveste publicitatea si avertismentele de pe pachete. In viitorul apropiat, tigarile electronice vor fi disponibile la chioscurile de ziare, insa nu si in farmacii. Vanzarile online sunt interzise si trebuie sa ai cel putin 16 ani pentru a vapa.

O alta tara europeana, care a recunoscut beneficiile tigarilor electronice pentru fumatori este Anglia, unde, incepand cu 1 ianuarie 2016, aceste dispozitive sunt compensate de Ministerul Sanatatii si oferite de medicii de familie tuturor cetatenilor, care doresc sa se lase de fumat sau care vor sa reduca efectele negatice ale tigarilor traditionale.
Si Scotia a luat recent masuri pro tigara electronica. 5 din cele 13 comisii de sanatate au decis sa permita vapatul in spatiile exterioare ale spitalelor, centrelor de sanatate si cabinetelor de familie, dupa ce au intrat in posesia dovezilor conform carora tigara electronica este cu 95% mai putin nociva decat cea cu tutun si ii poate ajuta pe fumatori sa renunte la viciul lor daunator.

Din ce in ce mai multe tari realizeaza ca tigarile electronice au reale beneficii pentru fumatori, asa ca dezvolta politici de imbunatatire a sanatatii populatiei bazate pe aceste dispozitive.

Pentru ca si tu sa-ti imbunatatesti sanatatea sau sa reusesti sa te lasi de fumat, este necesar sa achizitionezi o tigara electronica de calitate, de la un magazin specializat, cu experienta in acest domeniu. Vipercig este locul ideal de unde poti procura tot ceea ce ai nevoie in materie de tigari electronice, deoarece punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune produse si servicii. Personalul nostru are o vasta experienta in utilizarea acestor dispozitive, asa ca iti poate oferi cele mai pertinente sfaturi pentru ca tu sa iti poti alege tigara electronica potrivita stilului tau de fumat.

Lucram cu cele mai bune fabrici de tigari electronice din lume, pentru ca tu sa beneficiezi de produse premium, fiabile si eficiente, care respecta toate normele de siguranta. Toate tigarile electronice, elichidele, clearomizoarele, bateriile si accesoriile sunt comercializate la preturi competitive si derulam constant campanii promotionale. Profita de reducerile noastre de preturi si cumpara o tigara electronica la pret mic, numai de la Vipercig! Ne mandrim cu faptul ca suntem printre primii importatori de tigari electronice in Romania si ca am reusit sa ajutam mii de romani sa-si imbunatateasca starea de sanatate si sa renunte la fumat.

Intra pe site, alege-ti produsul preferat si contacteaza-ne: http://www.vipercig.ro/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vipercig

Comentarii

Cauta

Categorii populare