Comunicate de Afaceri

Best Casting devine partener exclusiv al RugVity Home la Ambient Expo!

(Bucuresti, 28 martie 2012) Agentia de modele Best Casting va participa in calitate de partener exclusiv al RugVity Home la Ambient Expo, targul international pentru decoratiuni interioare ce va avea loc la Romexpo Bucuresti in perioada 29 martie – 1 aprilie 2012. Aflat la editia a XIX-a, targul va fi organizat intr-un nou concept care respecta tendintele inregistrate la nivel international, de catre marile targuri cu tematica similara.
Best Casting va desfasura o intreaga campanie de hostess sub egida RugVity Home cu modele atent selectionate pentru acest proiect. Modelele dispun de o lunga experienta in lumea modelling-ului cat si de o specializare de profil in design si decoratiuni interioare.
Se doreste dezvoltarea unei colaborari de lunga durata pentru toate evenimentele ce vor urma anul acesta.
“RugVity Home este un partener puternic cu o experienta de peste 10 ani in domeniul decoratiunilor interioare de lux, fiind o prezenta marcanta la Ambient Expo. Ne propunem sa oferim o campanie profesionala de informare in acest segment tutoror celor care viziteaza standul RugVity. Modelele noastre impresioneaza prin calitatile deosebite de comunicare si cunostintele de profil de care dau dovada. Va asteptam cu promotii si cu multe surprize pe toata perioada targului ” - Alina Ghimisi, Manager Best Casting.
Agentia Best Casting dispune de un portofoliu bogat si o experienta indelungata in campanii de sampling, hostess, sedinte foto, spoturi publicitare pentru companii care doresc sa lanseze servicii noi si sa-si imbunatateasca imaginea sau sa lanseze un produs.

Contact:
Alina Ghimisi – Manager Best Casting
Email: alina.ghimisi@bestcasting.ro
Web: www.bestcasting.ro
Tel: 0725.284.883
0761.438.551
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Creative Advertising SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare