Comunicate de Afaceri

BGS, cel mai nou partener PayPoint Romania

Facturile BGS Divizia de Securitate pot fi platite acum in peste 8.500 magazine partenere PayPoint
Bucuresti, 29 iulie 2014 – PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail si Grupul BGS anunta semnarea unui acord de colaborare. Astfel, clientii BGS Divizia de Securitate isi pot plati de acum facturile in magazinele de proximitate partenere PayPoint.
Prin semnarea acestui acord de colaborare, PayPoint Romania continua sa inoveze, introducand in mediul de retail o noua categorie de plati. Astfel, compania isi consolideaza in continuare portofoliul de parteneri pentru care se pot achita facturi in magazinele cu insemnele PayPoint, adaugand si prima companie din domeniul sigurantei si securitatii. Parteneriatul raspunde cu succes obiectivului de a veni in intampinarea consumatorilor cu o gama cat mai extinsa de plati, pe segmente din ce in ce mai variate.
Modalitatea de plata a facturii prin sistemul PayPoint este simpla, sigura si comoda: clientul BGS Divizia de Securitate trebuie doar sa se prezinte cu factura in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint; vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura, clientul achita in numerar valoarea facturii si primeste pe loc un exemplar al chitantei cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul, etc). Plata prin terminalele PayPoint este sigura si rapida, iar comisionul este zero.
„Ne bucuram de fiecare data cand anuntam un nou partener, deoarece fiecare lansare ne ajuta sa simplificam tot mai mult vietile consumatorilor nostri, care¬ isi platesc facturile aproape de casa, fara sa stea la cozi. Acum lansam parteneriatul cu BGS, o companie al carei nume este sinonim cu siguranta si suntem mandri ca suntem prima compania de profil care aduce in mediul de retail plata pentru servicii de securitate. Siguranta de care consumatorii se bucura sub umbrela BGS isi gaseste un corespondent in siguranta tranzactiilor pe care acestia le efectueaza prin PayPoint, ceea ce va garanta reusita acestui parteneriat.”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.
„Parteneriatul cu PayPoint a fost gandit ca o modalitate de a face o economie de timp beneficiarilor nostri. Este o metoda de plata usor de folosit, la indemana oricui, comoda, este acea solutie simpla si sigura pe care ne-o doream de mult timp. Ne bucuram ca am semnat acest acord de colaborare si suntem siguri ca acest parteneriat va fi apreciat de cei peste 15000 de beneficiari care ne-au ales serviciile”, au declarat reprezentantii Departamentului Marketing al BGS.
Acest parteneriat contribuie la extinderea gamei de facturi ce pot fi platite prin PayPoint in magazine din toata tara, sigur si rapid. Pe langa serviciile Grupului BGS, consumatorii pot efectua o gama larga de plati in magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilitati, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu, asigurari si rate, pot realiza operatiuni de incarcare electronica sau transfer de bani, in locatii PayPoint selectionate

Despre PayPoint Romania

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub brand propriu in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, reteaua punctelor de plata PayPoint numara peste 8.500 de terminale iar compania are incheiate contracte cu 81 de clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor si al serviciilor financiare, dintre care 70 sunt contracte pentru servicii de colectare plati. Astfel: sectorul de plati pentru utilitati – GDF SUEZ Energy Romania, E.ON Gaz Distributie, E.ON Energie Romania, E.ON Moldova Distributie, Premier Energy, Congaz, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, E.ON Servicii Tehnice, Apa Nova Bucuresti, Apa Serv Valea Jiului, Activitatea Goscom, ApaVital Iasi, Aquatim, CEZ Vanzare, Gaz Sud, Grup Dezvoltare Retele, Wirom Gaz, Hargaz, Raja Constanta, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploiesti, Salubris Iasi, Compania de Apa Targoviste Dambovita, SC Vital SA, Nova ApaServ Botosani, Apa Canal Sibiu, Harviz, Aquabis, Acet Suceava, SC Apa Tarnavei Mari SA, Compania de Apa Oradea, ApaServ Neamt, APAVIL, Tulcea Gaz, Gaz Vest, SEA Complet; sectorul de telecomunicatii si comunicatii prin cablu – Vodafone Romania, Cosmote Romania, Orange Romania, Romtelecom, UPC Romania, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS & RDS, Idilis, NovaSat; Sectorul financiar-bancar – Allianz-Tiriac Asigurari, EOS KSI Romania, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, Maxygo Broker de Asigurare, Garanti Bank; sectorul cosmetica – Oriflame, Avon.
PayPoint ofera, de asemenea, servicii complete de incarcare electronica a cartelelor preplatite pentru toti jucatorii din industria de telefonie mobila care furnizeaza acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone, Indygen, Zapp), precum si servicii de incarcare electronica pentru operatorii de telefonie fixa cu acces international si de Internet, printre care se numara Nobel si Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint ofera servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplatite de tip DTH (Direct-To-Home).
PayPoint incaseaza sume si in numele Scala Assistance, companie autorizata pentru emitere de roviniete, dar si plati pentru facturile emise de Grupul BGS prin BGS Divizia de Securitate.
Totodata, PayPoint ofera serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permitand astfel clientilor sa trimita sau sa primeasca bani atat din afara tarii, cat si de pe teritoriul Romaniei.
Comerciantii PayPoint ofera clientilor lor si posibilitatea de a schimba numerar in moneda electronica pentru a face plati pe internet in mod sigur si confortabil, prin semnarea unor parteneriate cu paysafecard si Ukash®.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: BGS

Comentarii

Cauta

Categorii populare