Comunicate de Afaceri

Bilomag transforma memoria in memorie de elefant

In ziua de azi, cand stresul pune stapanire pe cei mai multi dintre noi si cand problemele cotidiene ne acapareaza, uneori avem nevoie de un stimulent care sa ne pastreze mintea in forma. Si nu, nu e vorba de cafea sau de alt energizant cu efect de scurta durata, ci de ceva mai profund de atat. Ceva precum Bilomag.

<h2>Ce este Bilomag</h2>

Bilomag este un supliment alimentar destinat imbunatatirii functiilor cerebrale, ce poate fi gasit chiar si in farmaciile online. Acest supliment alimentar contine substante benefice pentru memorie si pentru sistemul circulator. Ginko-Biloba are rolul de a imbunatati circulatia cerebrala si a intregului sistem circulator. Lecitina contribuie la imbunatairea memoriei, a concentrarii si este indicata persoanelor in varsta pentru prevenirea Alzheimerului. Magneziul, o alta substanta importanta in Bilomag, are un rol important in producerea de energie, are un efect calmant, imbunatateste ritmul cardiac si previne formarea cheagurilor de sange. Vitamina B6, numita si piridoxina, asigura buna functionare a creierului, prin influenta in producerea dopaminei sau serotoninei, de exemplu – substante cu rol esential in coordonarea nervoasa si formarea gandurilor. De asmenea, contribuie la asimilarea magneziului. Cei interesati de achizitionarea acestui supliment alimentar pot comanda online urmand acest link www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/vitamine-si-minerale/bilomag-forte-circulatie-60-capsule de la Catena, farmacie online.

<h2>Cine are nevoie de Bilomag</h2>

Suplimentul natural Bilomag este recomandat tuturor persoanelor aflate in perioade de stres, de solicitare psihica intensa sau de efort intelectual ridicat. Este cel mai des utilizat de elevii si studentii care au nevoie de un stimulent intelectual in perioadele de sesiune sau examene. De asemenea, Bilomag ar trebui administrat si persoanelor in varsta care dau semne de tulburari circulatorii.

Este un supliment alimentar care se gaseste foarte usor, in majoritatea farmaciilor online si se administreaza in fiecare zi, dupa masa, in cantitate de una sau doua capsule pe zi.

<h2>Efectele administrarii suplimentului Bilomag</h2>

Persoanele care folosesc acest supliment natural au parte de o memorie mai buna si de un randament intelectual ridicat. Mai mult, Bilomag imbunatateste tulburarile circulatorii si tulburarile circulatorii periferice (maini si picioare reci) si are efect antioxidant.
Astfel, persoanele care au nevoie sa-si imbunatateasca memoria si sistemul circulator, pot folosi suplimentul alimentar Bilomag, ce poate fi gasit in farmacia online Catena.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare