Comunicate de Afaceri

Carduri 9695 de asistenta rutiera, de la terminalele ZebraPay amplasate in peste 730 de locatii din toata tara

Astfel, toti cei care doresc cumpararea si activarea unui card 9695 de asistenta rutiera, pot face acest lucru direct la terminalele ZebraPay. Acestea sunt aflate in puncte de maxima concentrare a traficului din peste 150 de localitati, printre care: Bucuresti, Iasi, Constanta, Braila, Galati, Bacau, Focsani, Piatra Neamt, Ploiesti, Buzau, Targoviste, Targu Jiu, Cluj Napoca, Timisoara etc.

Terminalele ZebraPay funcționeaza cu tehnologie touchscreen și sunt ușor de utilizat, ele sunt amplasate in marile spatii comerciale, in marile retele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Real, Carrefour, in centre comerciale, piete si magazine de proximitate cu program extins sau non-stop, benzinarii, in universitati private/de stat și campusuri universitare.
Pentru a afla locațiile, accesați http://www.zebrapay.ro/locatii .

ZebraPay este o companie ce ofera cea mai simpla si rapida metoda de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar pentru o gama larga de produse si servicii. O interfata prietenoasa si usor de utilizat, rapiditatea si securitatea tranzactiilor, calitatea serviciilor sunt doar cateva dintre avantajele terminalelor de plata ZebraPay.

In prezent ZebraPay detine cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service amplasate ȋn peste 150 de localitati din tara. Terminalele ZebraPay sunt amplasate in marile retele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, in universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate.
Pentru mai multe informatii despre ZebraPay, accesați http://www.zebrapay.ro sau http://www.9695.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare