Comunicate de Afaceri

Carucioarele pentru nou nascuti de la ilBambino le ofera bebelusilor plimbari de neuitat alaturi de mamici

Ilbambino vine in intampinarea nevoilor celor mici si ale parintilor acestora cu o gama de carucioare pentru nou nascuti dotate cu toate cele necesare bebelusi. Acestea dispun de accesorii precum: centura de siguranta cu sistem de prindere in 3 puncte, cos pentru depozitare, suport pentru picioare ajustabil si maner reversibil. Toate acestea au rolul de a oferi micutului siguranta si parintilor confort in manevrarea caruciorului.
Totodata noua colectie de carucioare pentru nou nascuti dispune de cadru usor din aluminiu ce le face sa fie usor de manevrat si transportat de catre parinti, acestia fiind scutiti sa depuna un efort consistent pentru a le oferi celor mici experiente de neuitat.
In noua colectie de carucioare pentru nou nascuti se regasesc producatori renumiti precum Beby Merc, Cosatto, Graco, Dragon Baby si For Baby. Toti acesti producatori sunt recunoscuti pentru calitatea carucioarelor pe care le produc fiind un garant al carucioarelor pentru copii https://www.ilbambino.ro/carucioare-nou-nascuti/ comercializate de magazinul online ilBambino.
In aceasta perioada de vara, cei de la ilBambino ofera reduceri de pana la 30% la unele din carucioarele ce fac partea din gama adresata noilor nascuti . Aceste promotii sunt valabile pana la inceputul lunii august. In aceasta gama isi fac aparitia si noi modele de carucioare cum ar fi carucior pentru nou nascuti Bertoni 2015 ce dispune si de landou, acesta fiind recomandat sa se foloseasca pe post de scaun auto in primele 6 luni ale celui mic.
Despre ilBambino
Ilbambino este un magazin online ce comercializeaza produse pentru copii acoperind o gama larga de nevoi ale celor mici. Desi este un shop nou intrat pe piata acesta isi doreste sa devina unul din principalele magazine de pe piata in 2 3 ani. Chiar si pana in prezent, cei de la ilbambino sau facut prezenti pe piata destul de mult, multi dintre clientii lor fiind multumiti de calitatea produselor si servicilor primite.###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare