Comunicate de Afaceri

Cate 10 produse noi in fiecare zi la Pet-Shop PetMart

PetMart.ro este cel mai apreciat pet shop online cu produse pentru animale de companie. Incepand din luna august, PetMart a decis sa-si bucure clientii cu cel putin 10 produse noi pe zi.

PetMart ofera o gama variata de produse de la cele mai apreciate branduri, care se bucura de notorietate internationala. PetMart recomanda si comercializeaza doar produse de la brandurile care ofera mancare premium pentru o crestere sanatoasa, echilibrata si fericita. Avantajele nutritionale ale acestora sunt de neegalat. Astfel, aici veti gasi cele mai bine vandute produse pe plan international de la Royal Canin, Purina Pro Plan, Orijen, Acana, Taste of the wild, Hill\'s si multe alte branduri de mancare premium si super-premium pentru animalele de companie.

PetMart iubeste animalele si de aceea are grija ca acestea sa aiba parte de cea mai calitativa si gustoasa hrana si de cele mai bune produse de igiena. Toate produsele respecta nevoile speciale pe care le au animalele de companie. Produsele Orijen Puppy, potrivite pentru cateii mici, reprezinta o mancare bogata in proteine si vitamine necesare pentru intarirea sistemului imunitar si dezoltarea corecta a cateilor. Acana Junior este o alta gama de produse premium, destinata cainilor juniori de talie medie. Mancarea Acana Junior respecta raportul optim de proteine, fructe si legume pentru a fi in consens cu modul natural de hrana al cateilor. Gama de mancare caini Hill\'s vine in ajutorul tuturor cateilor care sufera de anumite afectiuni, oferindu-le cele mai gustoase meniuri de dieta pentru tratamente eficiente, dar si apreciate de caini pentru gustul lor.

Zilnic, veti gasi produse noi si de la Taste of the wild www.petmart.ro/taste-of-the-wild.html, hrana completa si echilibrata pentru o digestie usoara, potrivita cainilor de orice varsta si talie. Astfel, toti cateii se pot bucura de ingredientele delicioase si naturale care ii ajuta sa se mentina sanatosi.
Alte produse noi recomandate zilnic sunt si cele de la Royal Canin, una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme producatoare de mancare pentru caini si pisici, cu o istorie bogata in dezvoltarea noilor tehnologii de preparare a hranei pentru animale.
PetMart vine si cu produse Purina Pro Plan pentru cateii si pisicile mai sensibile, care au nevoie de hrana speciala pentru o crestere sanatoasa.

Gama produselor de pe petmart.ro este, asadar, marita in fiecare zi cu produse alimentare de la cele mai apreciate branduri. Mai mult, PetMart va pune la dispozitie si noi medicamente, suplimente si vitamine necesare mentinerii sanatatii animalelor de companie, iar pentru bunastarea lor gasiti accesorii si jucarii amuzante. PetMart devine in acest mod cel mai mare pet shop online.

SC Petmart Online SRL
Adresa: Str Simetriei nr 4, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0727 386 255
Email: contact@petmart.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionx Center

Comentarii

Cauta

Categorii populare