Comunicate de Afaceri

Ce trebuie sa stii despre uleiuri esentiale si aromaterapie

Desi chinezii stiau deja despre proprietatile vindecatoare ale anumitor uleiuri esentiale inca de acum mii de ani, in 1926, francezul Rene Maurice Gatte Fosse a fost cel care a patentat denumirea de ,,aromaterapieā€.

<h2>Ce sunt uleiurile esentiale?</h2>

Uleiurile esentiale sunt substante aromatice derivate din plante. Ele sunt de 75-100 ori mai puternice decat ierburile usacate.Distilare la abur este metoda cea mai comuna de extrac?ie. Uleiurile pot fi extrase din flori, frunze, fructe, seminte, radacini sau rasina. Unele uleiuri necesita mai multa materie prima decat altele. De exemplu, este nevoie de 3-4 tone petale de trandafiri pentru a obtine 1kg de ulei, in timp ce pentru uleiul esential de rozmarin este nevoie de 100kg de plante. De aici provine si diferenta de pret intre uleiurile esentiale.
Datorita structurii chimice uleiurile esentiale sunt capabile sa penetreze peretele celulei transportand mai mult oxigen si substante nutritive necesare in interior. Cei interesati sa cumpere uleiuri esentiale si aromaterapia, o pot face la un pret convenabile de la magazinul www.10beneficii.ro/articol-uleiurile-esentiale-si-aromaterapia.html

<h2>Cui se adreseaza aromaterapia</h2>

Uleiurile esentiale sunt produse in intregime naturale, de aceea reactia individuala a fiecaruia nu poate fi prevazut? in intregime. Deoarece aromaterapia este o metoda alternativa, in intregime naturala, care se adreseaza atat simtului mirosului, cat si emotiilor si mintii, este important ca pacientii care apeleaza la aceasta metoda sa foloseasca doar acele uleiuri al caror miros il gasesc placut. Chiar si cel mai eficient ulei nu are nici un efect daca pacientul nu ii apreciaza mirosul.
Atunci cand sunt pulverizate intr-o camera, uleiurile esentiale schimba nota atmosferei, facand-o mai calma, mai stimulatoare sau mai energizata - acest lucru depinde de caracteristicile uleiului specific care a fost folosit. In plus, uleiurile esentiale adauga ioni negativi (benefici) in aer; iar acest fapt schimba frecventa atmosferei care este supraincarcata cu ionii pozitivi emanati de dispozitivele electrice.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare