Comunicate de Afaceri

Cele mai bune cuptoare pentru pizza le gasesti doar la DACTRUST

Aproape ca nu exista restaurant care sa nu aiba in meniu oferte de pizza. Pizza a devenit mancarea preferata multor oameni din toata lumea. De aceea, multe restaurante aleg sa ofere o varietate mare de sortimente de pizza, pentru gusturile tuturor. Preparatul italian cel mai celebru in lume face furori peste tot si pentru aceasta ai nevoie de cuptoare pentru pizza de calitate superioara.
<h2>Cuptoare pentru pizza care spun o poveste fermecatoare</h2>
De aceea, cuptorul de pizza joaca un rol important in orice restaurant. Cuptoarele clasice cu vatra pentru pizza sunt foarte apreciate de consumatorii de pizza, dar acest lucru este datorat mai degraba aerului de poveste care aceste cuptoare pentru pizza de pe Dactrust.ro cu vatra si cu lemne. Acest aer de poveste parca te transpune intr-o calatorie fermecatoare in peninsula italiana, la un restaurant dintr-un sat magic de pe tarmul marii mediterane, intr-un cadru intim.
<h3>Toate aceste cuptoare pentru pizza de la Dactrust au un rol-cheie in orice restaurant</h3>
Dupa cum am amintit anterior, orice restaurant ar trebui sa aiba cuptoare pentru pizza performante ca cele de aici, pentru ca acest preparat italian este atat de popular. Iar tehnologia a evoluat atat de mult, incat exista astazi cuptoare de pizza foarte moderne si performante, potrivite pentru orice restaurant.
<h4>Cuptoare pentru pizza electrice pentru orice restaurant</h4>
Cuptoarele de pizza se gasesc si online, pe dactrust.ro. Cuptoarele de pizza de pe dactrust.ro, http://www.dactrust.ro/categorie-produs/pizza-si-patiserie/cuptoare-pizza/ sunt realizate din otel inoxidabil, astfel incat sunt usor de folosit si de intretinut. Cuptorul electric cu sistem de coacere cu converior electric de 12,5 kW are un sistem de coacere cu banda si cu pietre refractare, control electric si temperatura de coacere ajustabila electronic in partea inferioara si in cea superioara. Acest cuptor este foarte potrivit pentru gatirea preparatului italian preferat al tuturor in orice restaurant.
Dactrust este un mare furnizor de echipamente si accesorii horeca de orice fel. Aici gasesti echipamente pentru gatit, echipamente pentru ventilatie, pentru preparari dinamice, pentru spalat vase, pentru spalat rufe, pentru autoservire, dar si mobilier pentru restaurant, vesela, pahare, tacamuri si solutii pentru intretinere si curatare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare