Comunicate de Afaceri

Cele mai ravnite modele de pantofi pentru femei

Pantofii de dama sunt articolele de incaltaminte prezenti in colectia oricarui magazin specializat, dar si in dulapul orcarei femei care se respecta. Important, la o pereche de pantofi de dama este calitatea, acestia trebuie sa fie confectionate materiale calitative, iar tocul sa fie unul rezistent. Tendintele din moda sunt si ele parte din crearea unei perechi de pantofi dama care sa atraga.

<h2>Ce se poarta in acest sezon</h2>

In ceea ce priveste modelele de pantofi de dama care se poarta in acest sezon, respective in acest sfarsit de an in care evenimentele se tin lant, intalnim pantofii de dama stiletto, prezenti inca de la inceptului anului in topul preferintelor femeilor. Aceste modele de pantofi sunt confectionati, in general, din piele naturala, material cu un grad de calitate superior care ofera un plus de eleganta, in culori uni. Un alt element specific al pantofilor de dama stiletto este tocul, acesta trebuie sa fie unul inalt si subtire.

Pantofii de dama tip oxford sunt modele de pantofi pentru femei care se aproprie de genul barbatesc. Acestia sunt cu talpa grasa inalta de 3-4 centimetri, care ofera un look office foarte elegant. Si aceste modele de pantofi trebuie sa fie confecitonati din piele naturala, pentru a proteja piciorul de temeperaturile scazute si de umezeala, dar si pentru a plusa gradul de eleganta.

<h2>Accesoriile importante in orice colectie de pantofi de dama</h2>

In tenedintele acestui sezon de iarna, accesoriile ocupa un rol principal pe care orice pereche de pantofi trebuie sa le contina. Lanturi, catarame sau fermuarele sunt puse in prim plan in acest an. Culorile abordate pentru accesorii sunt cele metalice precum auriul sau argintiu.

<h2>Un nou magazin de pantofi dama aliniat cerintelor din moda</h2>

In acest an, in online a aparut un nou magazin de incaltaminte pentru femei, acesta este disponibil pe marzo.ro . Marzo are un potential de crestere foarte mare pe piata din Romania, datorita produselor premium pe care le promoveaza, alaturi de care aliniaza perfect tendintele din moda, dar si un stil propriu brand-ului.

Prin intermediul acestui magazin online iti poti cumpara o pereche de pantofi de dama la moda, aici gasesti link-ul colecetie de pantofi dama Marzo: http://marzo.ro/pantofi-dama . Calitatea o sa fie una ireprosabila, pentru ca intr-adevar calitatea este un aspect important pe care trebuie sa il platesti. Chiar daca preturile sunt unele peste medie, acestea respecta in mod real raportul dintre calitate si pret.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare