Comunicate de Afaceri

Cele mai recente alarme auto potrivite masinii tale - Motorvip.ro

Calitatea deosebita a alarmelor se cifreaza in jurul diversitatii functiilor pe care acestea le indeplinesc. Marea majoritate a alarmelor auto clasice deservesc doar functiile de baza ale masinii, respectiv blocarea si deblocarea usilor. In prezent insa, va sunt puse la dispozitie un numar mare de alarme auto cu functii diverse incorporate.

Alarme auto cu functii complexe in 2013

Principalele tipuri de alarme auto comercializate in prezent va ofera pe langa functiile automate de baza, de inchidere si deschidere a usilor, si alte functii adiacente. Deschiderea portbagajului, inchiderea si deschiderea geamurilor sunt de asemenea posibile in prezent cu multe din kiturile de alarme auto. Alarmele auto cu pornire motor au ajuns sa fie destul de cunoscute si sunt recomandate cu caldura pe tot parcursul anului pentru a calatori in conditii de temperatura cat mai comfortabile.

Cele mai specializate alarme auto va ofera diverse oportunitati in ce priveste controlul de la distanta al functiilor masinii dumneavoastra. Astfel, aveti sansa de a identifica cu usurinta masina in parcare, de anulare a senzorului de soc precum si de a preveni dezarmarea accidentala. Toate aceste beneficii sunt inmagazinate in cele mai noi tipuri de alarme auto cu pager. Disponibilitatea efectiva a ecranului telecomenzii usureaza intreg procesul, conferindu-va posibilitatea de a avea confirmarea comenzii.

Alarme auto pentru animale salbatice

Aceste tipuri de alarme nu privesc restrictionarea accesului in autovehicul, ci atentionarea dumneavoastra in momentul in care animale salbatice apar in raza dumneavoastra de manipulare a masinii. De obicei accidentele datorate cainilor sunt cele mai intalnite, dar si alte animale pot duce la alte asemenea evenimente. Prin utilizarea unei alarme de acest gen va cresteti sansele de a evita orice impact cu animale de pe drum, si pe aceasta cale de a evita toate urmarile ce decurg dintr-un astfel de eveniment indezirabil.

Importanta alarmelor auto astazi

In principiu, ideea de alarma auto sugereaza potentialilor cumparatori posibilitatea furturilor. Dupa cum s-a vazut mai sus insa, aceasta functie de baza a fost de multa vreme surmontata de functii adiacente, care cresc odata cu siguranta si gradul de confort de care puteti avea parte.

Din aceasta cauza, cu greu se poate imagina un posesor de automobil care sa nu aiba nevoie de o alarma auto contemporana. Armarea si dezarmarea sunt dublate de functii adiacente atat de diverse incat veti gasi cu siguranta o combinatie pentru nevoile si gusturile dumneavoastra.

Preturi reduse in magazinele online

Daca va hotarati sa va cumparati sau sa comandati alarme auto, este bine sa stiti ca ofertele online sunt mai variate si mai ieftine decat alternativele lor locale. In plus, prin acest mediu, puteti avea parte de o consultanta de calitate, cu ajutorul careia puteti gasi echilibrul ideal dintre nevoile dumneavoastra, confort si pret.

Instalarea acestor alarme se poate face fie la un garaj autorizat fie, de preferat, tocmai la garajul pe care l-ati contactat initial online. In felul acesta, puteti fi asigurat ca instalarea va decurge conform indicatiilor producatorului, mentinand la minim interventia in structura masinii dumneavoastra, si, prin aceasta, costurile aferente instalarii.

Alte informatii utile despre Motorvip: http://www.motorvip.ro/categorie/electrice-auto
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC PROMOTOR SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare