Comunicate de Afaceri

Clubul educational FOREST ACADEMY organizeaza Scoala de vara

Clubul educational Forest Academy vine in ajutorul parintilor si copiilor cu un program atractiv pentru Scoala de Vara.
Copiii care vor veni la Forest Academy in vacanta vor avea pe langa activitati de teme, de limba straina (limba engleza), mesele din acest program (mic dejun, gustare de dimineata, masa de pranz, gustare de dupa-amiaza) si alte activitati de relaxare si divertisment, astfel incat copiii sa imbine miscarea cu activitatile instructive si de divertisment, distractia cu joaca si sa ramana cu amintiri frumoase din vacanta de vara.
Scoala de vara este organizata pe module de o saptamana, cu posibilitatea de a compacta doua sau mai multe saptamana, in functie de programul de vacanta al familiei.
Activitatile sunt diferite de la o saptamana la alta, in functie de tematica acelei saptamani, vom organiza: Adventure week (23-27 iunie), Book week (30 iun-4 iul), Pet week (7-11 iulie), Toys week (14-18 iulie), Eco week ( 21-25- iulie), Music&film week (28iul-1 aug)
Pentru lunile august si septembrie, Forest Academy a pregatit pentru copiii bucuresteni o tabara de cercetasie organizata in jud. Sibiu, in perioada 4-9 august si va continua seria saptamanilor tematice cu Story week(4-8 aug), Disney week (11-15 aug), Sport week (18-22 aug), Flower week (25-29 aug), Cooking week (1-5 sept).

Atelierele sunt predate de instructori/ profesori tineri, entuziasti, creativi, orientati catre copii. Profesorii nostri sunt implicati pe toata durata zilei in desfasurarea Scolii de vara si ii insotesc pe copii in toate activitatile.
Puteti opta pentru un orar combinat de activitati care se desfasoara atat in incinta clubului, cat si in exterior, sub forma de excursii, drumetii, schimburi de experienta, ateliere in aer liber, cat si pentru un program compact de activitati derulate exclusiv la Forest Academy.
La aceste activitati se pot inscrie copii cu varste cuprinse intre 6-13 ani, indiferent daca sunt sau nu elevi ai clubului nostru.
Bucurestenii care doresc sa isi inscrie copiii la activitatile organizate de Forest Academy in vacanta de vara pot trimite un email cu datele de contact la adresa office@forest-academy.ro sau la telefon 0734.101.331. Costul este de 380 lei pe saptamana.

Va invitam pe str. Av. Traian Vasile nr. 47, sector 1, Bucuresti nu doar in vacanta de vara, ci oricand doriți sa intrați in clubul copiilor isteți și fericiți – FOREST ACADEMY.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Clubul Educational FOREST ACADEMY

Comentarii

Cauta

Categorii populare