Comunicate de Afaceri

Conceptul de mancare la oala in crestere in Bucuresti

Azi nu mai e nevoie sa te duci in padure si sa culegi ciuperci precum Scufita Rosie pentru a ti le procura. E de ajuns sa te duci in aproape orice supermarket sau hypermarket si sa iti alegi sortimentul preferat, fie ca e vorba de ciuperci champignon, hribi sau ghebe.

De multe ori insa tindem sa subestimam aceste legume si ajung pe farfuria noastra pe pozitia de ‘’garnitura’’. Ciupercile au o multitudine de beneficii precum: au un continut scazut in calorii, contin diverse minerale, seleniu-un antioxidant puternic, acid folic, fosfor,potasiu,zinc, fier. De asemenea sunt singurele legume care contin vitamina D, necesara sistemului osos si nu numai.
Ciupercile previn diverse boli cardiovascule, diverse tipuri de cancer precum si aparitia diabetului zaharat de tip 2.

Aportul de vitamina B ajuta la cresterea ratei de metabolizare a carbohidratilor din alimente, implicit la arderea grasimilor si la productia de energie necesara organismului.
Daca te-ai convins de beneficiile ciupercilor si vrei sa ai un aport de minerale si vitamine dar nu te pricepi foarte bine la prepararea acestora, nu e nicio problema.

Poti sa iti comanzi o supa crema de ciuperci de la http://www.pomello.ro/ciorbe-si-supe/supa-crema-de-ciuperci-supa-crema-de-ciuperci.html care e in acelasi timp si sanatoasa si delicioasa.

Totul la doar un click distanta, indiferend de sectorul in care stai, pentru ca cei de la http://www.pomello.ro livreaza in tot Bucurestiul.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare