Comunicate de Afaceri

Concert umanitar pentru Vlad Brasoveanu la Ploiesti Shopping City: Nico&Shobby, Valentin Dinu, Laurian Manta, Adelina, Giulia Eftimescu, Freddy si Trupa de dans ”Vogue”

Nico&Shobby, Valentin Dinu, Laurian Manta, Adelina, Giulia Eftimescu, Freddy si Trupa de dans ”Vogue” sunt artistii care vor participa la evenimentul caritabil si care il vor ajuta pe Vlad Brasoveanu sa traiasca i sa depaeasca momentele dificile prin care trece. In plus, jucatorii din echipa CSU Asesoft Ploiesti vor dona echipamente sportive si le vor oferi autografe celor prezenti.
Vlad Brasoveanu a fost diagnosticat cu o boala agresiva, in stare avansata, glioblastom cerebral, i-a fost supus deja unei interventii chirurgicale costisitoare, ce a putut fi realizata numai in afara granitelor tarii, la Clinica i Institutul de Cercetare-Gemania-INI HANOVRA. Acesta va incepe in urmatoarele 6 saptamani procedura de radioterapie combinata cu chimioterapie. Operatia si tratamentul de recuperare se ridica la suma de 50.000€. Pentru ca Vlad sa aiba ocazia de a duce o viata normala, mai multi artisti, personalitati locale si sportivi ii vor sari in ajutor participand la un eveniment caritabil in interiorul Ploiesti Shopping City.
Astfel, cei care vor vizita centrul comercial vor putea asista la concertul umanitar si vor putea face donatii in urna plasata in zona scarilor rulante.

Cei ce vor sa il ajute pe Vlad si inaintea concertului caritabil o pot face prin modalitatile de mai jos:
RO96RNCB0604080329500001
RON RO08RNCB0205080329500001 EUR,
Beneficiar Bratu Andra Madalina (numele inainte de casatorie)
PayPal, ambrasoveanu@gmail.com, COD BICSWIFT: RNCBROBU.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: The Public Advisors

Comentarii

Cauta

Categorii populare