Comunicate de Afaceri

Constructii

Sistemele GEZE de acționare a ușilor, prezente în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamț

  Sistemele GEZE de acționare a ușilor, prezente în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamț
GEZE România, subsidiara locală a producătorului german de sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, a furnizat în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamț – uși glisante automate telescopice Slimdrive SLT, adaptate și construite conform traficului și construcției căilor de evacuare specifice centrelor comerciale. Proiectul beneficiază...
Citeste tot articolul MD Communication

Care sunt cele bune pompe de apă?

  Care sunt cele bune pompe de apă?
Soluții Pompare Fluide pune la dispozitia partenerilor săi servicii de consultanta tehnica, soluții profesionale, comercializare de echipamente pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.
Citeste tot articolul Limonade

Cum sa iti protejezi casa impotriva hotilor?

  Cum sa iti protejezi casa impotriva hotilor?
Monitorizarea locuintei este obligatorie daca locuiti intr-o zona periculoasa. Metodele de supraveghere si monitorizare sunt diverse, insa sistemul de alarma este cel care da roade
Citeste tot articolul Pro Intersoft 2010

Orice material, orice suprafață – Poly Max® este soluția completă. Lipește. Fixează. Etanșează.

De la fixarea glafurilor la etanșarea chiuvetei, de la fixarea treptelor la lipirea elementelor decorative pe plafon sau a oglinzilor, Poly Max®este soluția perfectă pentru orice aplicație de construcție, renovare sau reparare, atât acasă cât și pe șantiere. Gama de top a produselor Bison, Poly Max®răspunde cu succes celor mai solicitante aplicații de lipire, fixare sau etanșare. Lipește în timp r...
Citeste tot articolul SC TEMAD Co SRL

Trucuri de amenajare pentru bai mici

  Trucuri de amenajare pentru bai mici
Amenajarea sau reamanejarea unei bai de mici dimeniuni reprezinta cu siguranta o provocare pentru proprietar. Astazi prezentam cateva trucuri care te vor ajuta sa dai viata camerei de baie.
Citeste tot articolul ROMSTAL

Pentru ce sunt bune țevile laminate?

  Pentru ce sunt bune țevile laminate?
NICO METAL TUB este o companie cu capital integral românesc care distribuie și comercializează țevi laminate, sudate și zincate precum și accesoriile aferente acestora (fitinguri, robinete, sisteme de prindere și ansamblare).
Citeste tot articolul Limonade

Achizitioneaza o centrala termica cu modul de condensare din otel inoxidabil

Dintre toate metalele sau aliajele metalice, otelul inoxidabil, asa cum ii spune si numele, este materialul cu cea mai buna rezistenta la coroziune. Acesta este si motivul pentru care producatorii de centrale consacrati cum ar fi Viessmann, Vaillant, Sime, au ales ca schimbatorul de caldura primar la centralele cu functionare in regim de condensare sa fie realizat din otel inoxidabil.
Citeste tot articolul ROMSTAL

Plasa sudata de la mesterumanole.ro

Plasa sudata este un material realizat din otel, un material metalic fiind de fapt o plasa care se utilizeaza pentru cresterea rezistenti suprafetelor din beton.
Citeste tot articolul flp

Cauta