Comunicate de Afaceri

Banometru. Pentru cei care au probleme cu banii

Coordonat de Asociatia pentru Relatii Comunitare, cu sprijinul ING Bank, Banometru incearca sa scoata oamenii din impas si din situatii dificile: daca ratele bancare incep sa devina o povara, daca ti-e greu sa-ti platesti intretinerea, daca nu mai faci fata facturilor, daca nu ai bani sa platesti o amenda, daca nu ai serviciu sau ti-a scazut salariul.

Orice persoana cu astfel de probleme poate beneficia de ajutor in cadrul unui atelier practic si prin sedinte de consiliere. Atelierele dureaza doua ore si se organizeaza lunar in cele doua orase. In aceste ateliere afli practic ce tip de ajutor ti se potriveste.
In cadrul sedintelor de consiliere, un consultant iti ofera sfaturi si solutii in functie de problemele tale reale. In functie de problemele tale, poti beneficia de patru sau chiar mai multe sedinte, daca e nevoie. Consilierea individuala poate include si sfaturi avizate sau informatii utile pentru cariera ta profesionala, pentru cautarea unui loc de munca sau suplimentarea surselor de venit.

Inscrierea in program se poate face online, pe site-ul www.banometru.ro. Mai multe informatii puteti obtine la tel. 0371.310.734, email roxana@banometru.ro (Bucuresti); 0264.406.388, matei@banometru.ro (Cluj-Napoca).
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare