Comunicate de Afaceri

Date statistice din portofoliul KRUK Romania pentru primul trimestru al anului 2015

Iasi, iulie 2015, KRUK Romania, companie ce face parte din Grupul KRUK, unul dintre liderii pietei de management al creantelor din Europa Centrala ce este specializata in managementul integrat al creantelor, prezinta date statistice aferente portofoliului KRUK Romania ale primului trimestru din anul 2015.

Datele statistice ale portofoliului KRUK Romania arata ca la sfarsitul primului trimestru 2015, compania administra 910.000 creante cu o valoare nominala totala de 7,5 miliarde RON. Dintre acestea 96% apartin persoanelor fizice si au o valoare nominala de 6,4 miliarde RON.

Intr-un clasament al regiunilor, dupa numarul de creante ce provin dintr-o anumita zona, Moldova se afla pe locul trei, cu peste 147.000 de creante. Pe primele locuri se situeaza Muntenia, cu aproximativ 298.000 de creante, urmata de Transilvania, cu aproximativ 270.000 de creante apartinand persoanelor fizice.
Persoanele fizice din Moldova inregistreaza creante cu o valoare nominala totala de peste 1.048 milioane RON, iar valoarea medie a unei creantedetinuta de o persoana fizica este de 6.997 RON.

Primul trimestru al anului 2015 aduce si deschiderea unor birouri regionale ale companiei KRUK Romania. Primul birou a fost deschis la Iasi, astfel incat consilierii in colectare directa sa fie alaturi de clientii KRUK pentru a putea oferi raspunsuri rapide la cerintele acestora si a le oferi cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor financiare cu care se confrunta. Legatura directa si personala dintre consilierii in colectare directa pe teren si clienti va inlesni consolidarea relatiilor dintre acestia.

"De-a lungul timpului, in fiecare dintre proiectele noastre, am pus persoana cu datorii in centrul fiecarei activitati pe care am desfasurat-o. Am parcurs un drum lung impreuna, am vazut care sunt momentele dificile si am oferit solutii pentru a le depasi. Este important pentru noi sa intelegem mecanismele care determina o anumita abordare a problemei datoriilor, pentru a putea sa ajutam clientii sa revina in circuitul economic obisnuit. Ne dorim sa fim si mai aproape de clientii nostri, de aceea am deschis birouri regionale in Iasi, Craiova si Timisoara. Aici isi desfasoara activitatea consilieri in colectare directa pe teren. Suntem convinsi ca bunele relatii pe care acestia le au cu clientii se vor consolida in continuare", a declarat Tomasz Ignaczak, Directorul General al KRUK Romania.

Despre KRUK Romania S.R.L
Compania a fost infiintata in anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pietei de management al creantelor comerciale din Polonia. Compania este specializata in managementul integrat al creantelor, avand clienti atat din sectorul financiar, cat si companii de servicii. KRUK a dezvoltat activitati de colectare a creantelor bancare, a creantelor companiilor de asigurari si leasing, operatorilor de telefonie fixa si mobila, cat si ale companiilor de distributie a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucator important pe piata achizitiei de portofolii de creante, in special de la banci.
http://ro.kruk.eu/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kruk Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare