Comunicate de Afaceri

De ce sa va cumparati baterii auto Exide?

Mereu este indicat sa alegeti corect tipul de baterii auto Exide de la Baterix, tipul corect masinii dumneavoastra. In cazul in care doriti o baterii auto Exide de la Baterix mai mare, nu este o problema daca va cumparati o baterii cu o capacitate mai mare de 30% decat cea prescrisa de fabricant. Atentie foarte mare, sa nu cumva sa cumparati baterii auto Exide de la Baterix mult mai mare ca si capacitate sau mult mai mica. Verificarea tehnica obligatorie impusa la cumparare trebuie neaparat efectutata pe loc sau in termen de 5 zile lucratoare.
<h2>Baterii Exide pentru orice buzunar</h2>
Orice model de baterii auto Exide de la Baterix se poate cumpara online de la Baterix.ro si orice baterie vine deja incarcata cu electrolic, fie sub forma de gel sau cu electrolitul atasat in niste recipiente speciale. Toate bateriile au fost depozitate intr-o incapare uscata si inchisa, cu temperature cuprinse intre 5 si 30 de grade. Acestea trebuie ferite de radiatii solare, acizi, uleiuri si caldura. Dupa cumparare este indicat ca orice baterii auto Exide de la Baterix sa nu fie depozitata mai mult de 5-6 luni, pentru a reusi in parametrii functionali.


Aici vei gasi cea mai buna oferta la orice baterii auto Exide de pe acest link: https://www.baterix.ro/9930-baterii-auto-exide la cel mai bun pret si cu cea mai mare garantie. In cazul in care iti uiti farurile deschise nu trebuie neaparat sa iti schimbi bacteria. Este foarte usor sa o reincarci. Tot ce trebuie sa faci este sa cuplezi polul minus cu polul minus si polul plus cu polul plus. Mare atentie totusi sa nu cumva sa nu uitati sa scoateti dopurile de la bateriile auto cu busoane. Cei de la Baterix au venit cu o idee genial si orice baterii auto Exide vin cu dopuri capsulate pentru a nu mai necesita scoaterea lor. Timpul de incarcare variaza in functie de capacitatea baterii auto. In mod normal o incarcare poate dura intre 36 si 48 de ore.

Atentie caci bateriile contin electrolit, adica acid sulfuric. Acesta poate cauza rani grave. Daca acidul v-a atins ochii, spalati-va cu multa apa si mergeti urgent la medic. Nu lasati bateriile la mana copiilor, nu folosti foc in preajma bateriilor.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare