Comunicate de Afaceri

Echitatie in Bucuresti la Western Dream

In arta echitatiei, relatia dintre un cal si calaretul sau este foarte importanta. Calaria nu este un lucru pasiv, adica nu te urci pur si simplu pe un cal si stai acolo in timp ce el te plimba. Aceasta nu este echitatie. Cei de la Western Dream, cel mai nou club de echitatie din Bucuresti vor sa va ofera o compatibilitate intre cei doi si, mai ales, ca omul sa inteleaga ca a comunica cu partenerul sau de calarie este esential. Antrenorii de aici si instructorii de aici sunt pregatiti intens pentru a va initia in tainele calaritului, cu foarte multa grija si profesionalism.
<h2>Care sunt avantajele echitatie la Western Dream?</h2>
Echitatia nu reprezinta doar un sport sau un instrument de realizare a muncilor fermei ci reprezinta o adevarata arta, atunci cand aceasta este practica corespunzator. Echitatia este cel mai bun mod de a calari, in care calaretul controleaza calul prin anumite comenzi. Daca aceasta arta este practica corect ca la clubul de echitatie din Bucuresti, Western Dream, echitatia poate avea numeroase beneficii, fizice si mintale.
<h3>La Western Dream iti antrenezi si mintea si corpul</h3>
Sportul calaritului, desi pare destul de usor si poate pare lipsit de prea mult efort fizic pentru calareti, trebuia sa stiti ca echitatia poate solicita foarte mult anumite parti ale corpului. Prin calarie, aici, la noul club de echitatie Western Dream vei lucra muschii spatelui, ai gambelor si ai abdomenului. Echitatia imbunatateste tonusul muscular pentru toti acesti muschi, prin adaptarea calaretului la orice miscare a calului, pentru obtinerea celei mai bune pozitii de echilibru. Astfel, acesti muschi se incordeaza la fiecare pas al calului si se contureaza, devenint mai zvelti. De asemenea, echitatia aici, http://www.westerndream.ro/echitatie-bucuresti la Western Dream imbunatateste si sistemul cardiovascular, prin efortul fizic depus.
Pentru a invata sa calaresti sau sa faci acrobatii calare, cel mai bine este sa vii la clubul de echitatie Western Dream, intr-un mediu natural, alaturi de niste animale calde si iubitoare. Odata ce capeti experienta si mai ales incredere in partenerul tau de calarie, echitatia functioneaza ca un eliberator de stres. Mintea este si ea antrenata prin dezvoltarea increderii de sine si a autocontrulului si a puterii de concentrare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare