Comunicate de Afaceri

Epilarea inghinala totala - beneficii pentru sanatate

Stiati ca parul inghinal poate fi cel mai bun adapost pentru bacterii? Pentru ca epilatul inghinal total este, in primul rand, o grija in plus pentru sanatatea intima, salonul din Bucuresti Everly va asteapta sa va bucurati de cele mai blande si nedureroase servicii de cosmetica, la preturi pentru orice buget. Fiindca orice femeie merita sa se simta bine in proprie piele, cosmeticienii experimentati de la Everly au grija sa va simtiti comod pe toata perioada tratamentelor si sa primiti cele mai bune servicii, intr-un cadru elegant si relaxant.

<h2>Epilarea inghinala totala – un plus pentru sanatate si feminitate</h2>

Echipa de cosmeticieni ai salonului de pe Decebal, Everly, le-a pregatit tuturor doamnelor si domnisoarelor cel mai profesional serviciu de epilare inghinala pe acest link: http://www.everly.ro/salon/cosmetica/epilare-inghinala-totala.php . Prin experienta dobandita, cosmeticiana va avea grija ca fiecare clienta sa se simta confortabil si sa primeasca cel mai profesional si atent serviciu de epilare inghinala, recomandat ca:

Un mijloc de mentinere al sanatatii, asta pentru ca parul pubian poate adaposti foarte multe bacterii, care, in timp, pot duce la diferite infectii si neplaceri; prin epilarea inghinala totala constanta, firele de par sunt smulse din radacina, astfel incat aceasta sa fie mult slabita in timp, iar parul sa se rarefieze si sa devina mult mai subtire si mai moale;
Epilarea inghinala este o forma de mentinere a feminitatii si a aspectului impecabil; orice femeie care isi doreste sa fie sexy trebuie sa aiba grija si de frumusetea ascunsa. La inceput o moda doar in tara latino-americana, Brazilia, astazi, epilatul inghinal total a devenit o tendinta in toate colturile lumii, inclusiv si pe continental european.

<h2>Costuri mici, epilare inghinala totala impecabila</h2>

Pentru ca orice femeie sa se bucure de serviciile salonului Everly, preturile pentru orice tratament cosmetic sunt adaptate oricarui buget, iar calitatea si profesionalismul echipei de cosmeticieni raman aceleasi. Astfel, pentru a putea beneficia de serviciile ireprosabile, tot ce trebuie sa faceti este sa va programati o sedinta de cosmetica, apoi sa va lasati pe mana echipei de profesionisti de la Everly. Cu rabdare si atentia indreptata spre cererile clientului, cosmeticienii vor avea grija sa multumeasca si cele mai exigente cerinte. Aveti grija de frumusetea dumneavoastra, alaturi de echipa salonului Everly.

<h3>DESPRE Everly</h3>

Everly este salonul de infrumusetare care pune la dispozitia clientilor o gama variata si bogata de servicii, astfel incat fiecare vizita sa fie un prilej de rasfat si relaxare. Cu o echipa de profesionisti in spate, salonul Everly foloseste cele mai calitate produse, pentru ca si cele mai exigente cerinte sa fie mereu multumite.

Printre cele mai importante servicii oferite de Everly, se numara: coafor, manichiura si pedichiura, cosmetica, masaj, tratamente faciale, barber shop si servicii speciale pentru mirese. Pentru programari, ii gasiti pe cei de la Everly la sediul salonului, din Bulevardul Decebal, nr. 17, Bucuresti, sector 3 sau la numarul de telefon, 0730 19 19 67.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare