Comunicate de Afaceri

15.000 USD - marele premiu al unui concurs de biliard

În perioada 2-3 iunie a avut loc la București, la club Oxygen din Sun Plaza, un concurs foarte interesant de biliard: prima calificare din Romania pentru etapa a doua a World Chinese 8 Ball Masters care are loc la Siping, provincia Jilin, in China si la care premiul pentru primul loc este de 15.000 USD.

„Biliardul chinezesc” e o disciplină foarte interesantă din două puncte de vedere. În primul rând, din punct de vedere tehnic: găurile din masa de biliard sunt ca la snooker (adică mai mici) dar bilele sunt ca la biliard (adică mari), astfel încât e nevoie de și mai multă îndemânare pentru câștigarea unei partide. În al doilea rând, din punctul de vedere al premiilor oferite: câștigătorul etapei de calificare din România va participa gratuit la etapă superioară din China, unde va avea șansa de a câștiga marele premiu de 15.000 USD. Totul va fi plătit de organizatori: drumul dus-întors în China, cazarea la Siping, participarea la concurs, diurnă, plus un bonus de 1000 de lei. În sfârșit, atunci când va avea loc concursul final și desemnarea campionului mondial, în 2019, premiul cel mare va fi de 150.000 USD! În biliardul european premiile la asemenea concursuri profesioniste sunt mult mai mici, astfel încât o mulțime de jucători deja vor să-și încerce forțele în noua disciplină inventată de chinezi...

În România partenerul federației de World Chinese 8 Ball este Tat Biliard - un apreciat producător român de mese de biliard și accesorii, având o tradiție de peste 20 de ani în domeniu. Tat Biliard a organizat etapa aceasta locală de calificare și tot ei le vor organiza și pe următoarele două (14-15 iulie și 22-23 septembrie 2018) care, ca și etapa desfășurată pe 2-3 iunie, vor avea premii consistente și îi vor trimite gratis în China pe câștigători, la etapele superioare din care se vor alege participanții la „campionatul mondial” de anul viitor.

Tat Biliard se numără printre promotorii cei mai cunoscuți din România ai acestui frumos joc de masă care este biliardul. În paralel cu pasiunea pentru promovarea jocului compania - deținută de familia Tat (Florin, Geta și Alexandru Tat) - se ocupă cu fabricarea meselor și accesoriilor de biliard și deține un apreciat magazin online (www.tatbiliard.ro) dedicat sporturilor, de pe care toți cei interesați pot comanda nu doar mese de biliard și snooker, tacuri, postav, cretă etc. ci și aparate fitness sau aparate darts.

În concluzie, cine vrea să călătorească gratis în China și să mai și rămână cu ceva bani de buzunar după această experiență - și poate chiar să câștige premiul de 15.000 USD, de ce nu?! - ar trebui să-și perfecționeze cât mai rapid abilitățile de jucător de biliard și să nu uite să se înscrie la următoarele etape de calificare la World Chinese 8 Ball Masters care vor avea loc în România!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare