Comunicate de Afaceri

Gadgeturi pentru ski si snowboard

Si cand vorbim de gadgeturi nu ne referim doar la filmat, exista si manusi de ski incalzite, fesuri cu Bluetooth sau selfie stick-uri. Dar hai sa vedem ce poti sa faci cu fiecare!

1. Manusi de ski incalzite cu acumulator

Daca ai schiat macar o data stii deja cat de neplacut este sa ai mainile inghetate toata ziua. Ei bine, cu aceste manusi de ski incalzite cu acumulatori poti sa uiti de aceasta problema. Nu trebuie decat sa incarci acumulatorii si sa te bucuri de zapada de pe partie.

2. Ochelari de ski cu camera video

Partia este un loc riscand, trebuie sa recunoastem. Oricand se poate intampla sa cazi, mai ales atunci cand incerci sa filmezi cu camera in mana. De ce sa risti? Poti mai simplu sa iti iei acesti ochelari cu camera video incorporabila, pe care ii tii pe cap si care pot sa filmeze in locul tau.

3. Banderola cu casti Bluetooth 98 db

O solutie practica, daca nu iti place casca, este aceasta Banderola care are casti cu Bluetooth incorporate. Nu trebuie decat sa o conectezi la telefon si sa te bucuri de muzica. Are butoane speciale pe care le poti apasa pentru a raspunde la telefon sau creste/micsora volumul la muzica.

4. Baterie externa solara shockproof si waterproof

Cu siguranta, ti s-a intamplat macar o data sa ramai fara baterie la telefon. Este neplacut, mai ales daca ai nevoie urgenta de el. Ce sa mai zicem, daca esti in varful muntelui. Insa, cu aceasta baterie externa, rezistenta la socuri si la apa, au o sursa de energie la care poti sa apelezi in caz de urgenta. Vine la pachet cu o carabina cu care o poti agata de geaca sau rucsac. http://www.gadgetworld.ro/baterie-externa-solara-shockproof-waterproof-5000-mah.html

5. Monopod selfie stick
 
Si ca tot vorbeam la inceput de filmari, sa nu uitam ca mai trebuie sa facem si poze pe care sa le punem pe Facebook. Iar cu acest selfie stick poti sa te fotografiezi alaturi de toti prietenii si sa cuprinzi si peisajul care iti place! http://www.gadgetworld.ro/monopod-selfie-stick-bluetooth-bat-foto-selfie.html
Social Media
Vezi toate articolele autorului: GadgetWorld

Comentarii

Cauta

Categorii populare