Comunicate de Afaceri

Gama noua de tigai Tefal revolutioneaza gatitul

Pentru a completa gama non-adeziva, Tefal lanseaza gama de tigai Tefal Control Ceramic, prima gama de vase de gatit cu un invelis ceramic care incorporeaza Thermo-Spot, indicatorul de temperatura exclusiv. Expertiza franceza isi spune cuvantul si cu privire la aceasta noua gama, invelisul sau ceramic suplimentar celui non-adeziv, unic si ultra-rezistent asigurand un control precis asupra alimentelor, pentru preparate gastronomice de succes! Carnea si legumele devin crocante, iar sosurile capata o savoare uimitoare.
Indicator de temperatura

Pentru a asigura gatitul perfect, noile tigai Tefal folosesc tehnologia inovatoare Thermo-Spot, care indica momentul optim pentru inceperea gatitului si care ajuta la pastrarea tuturor aromelor din alimente.

Realizat din doua straturi si protejat de cinci brevete, acest invelis exclusiv rezista la pete si nu se va zgaria. Pot fi utilizate chiar si teluri de metal sau spatule direct in tigaie.

Culorile vii, proprii Tefal, capteaza atentia gurmanzilor, iar manerul lucios Bakelite asigura o manevrabilitate usoara si confortabila.

Gama de tigai Tefal este disponibila in acest link: http://www.rombiz.ro/tigai-si-seturi/tefal/ vine in doua variante, pentru plite cu si fara inductie. Tigaile sunt certificate ecologic si ofera garantia faptului ca nu contin substante nocive, precum PFOA si cadmiu.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare