Comunicate de Afaceri

Gecile de iarna, elemente indispensabile ale acestui sezon

Gecile de iarna au cunoscut o popularitate imensa inca de cand au fost lansate pentru prima data pe teritoriu american. Acest lucru se intampla acum cateva sute de ani si se pare ca au ramas in continuare hainele perfecte pentru sezonul rece. De departe, se claseaza pe primul loc in topul preferintelor femeilor, dar si al barbatilor, locul secund fiind ocupat de paltoane.

Geaca realizata din piele naturala a fost o revelatie a modei anilor \'80, cand o multime de vedete de la Hollywood au inceput sa o adauge in propria garderoba. Nu este de mirare, avand in vedere confortul pe care il ofera aceasta si calitatea materialului din care este confectionata. Conform http://www.geci-deiarna.com , in 2014 se vor purta aceleasi geci, dar de data aceasta modele cu tinte. Aplicatiile metalice sunt in voga si au un succes nebun mai ales in randul tinerelor. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca va trebui sa ocolesti produsele care prezinta blanita pentru ca si ele sunt la moda si sunt deosebit de calduroase.

O noua tendinta in acest domeniu este reprezentata de modelele lungi, care ajung uneori pana la genunchi. Seamana destul de mult cu paltoanele, insa difera din punct de vedere al materialului. Daca primele sunt realizate din lana, gecile lungi sunt de obicei din bumbac.

Fii cu ochii in  acest an si pe vestele cu blanita artificiala, pe care le poti lua si la ocazii speciale cu niste camasi din dantela. Ele pot fi asortate cu pantaloni, dar si cu fuste casual pentru un look formidabil.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: HaineTari

Comentarii

Cauta

Categorii populare