Comunicate de Afaceri

Gentile sunt accesorii indispensabile chiar si pentru barbati

Au existat multe discutii despre gentile pentru barbati si daca ar trebui sa faca parte din arsenalul nostru de accesorii cu stil. Am avut mai multi cititori care mi-au cerut sa scriu un asemenea articol si imi pare rau ca am intarziat atat cu el.
Pot barbatii sa poarte genti?
Da, pot. Si le recomand cu caldura. Perioada in care accesoriile barbatesti constau doar din cravate si ceasuri au apus demult. Astazi avem o mare varietate de accesorii (uita-te doar la Johnny Depp pentru a vedea niste tinute super-accesorizate).
Gentile pentru barbati sunt unul din aceste accesorii. In plus, aceste imbina doua avantaje, despre care vreau sa vorbim in continuare.
De ce sa porti o geanta pentru barbati?
Vreau sa iti dau doar doua motive mai importante:
sunt practice
pot fi asortate la tinuta intr-o infinitate de feluri
Exact asa cum femeile inghesuie zeci de obiecte in posetele lor (de te miri unde incap atatea), o geanta pentru barbati va putea tine absolut tot ce ai prin buzunare, si chiar mai mult de atat.
Ma refer in primul rand la telefonul mobil si la portofel, care, prin dimensiunile lor te pot incomoda atunci cand mergi sau cand te asezi. Iar daca ai un tablet-PC sau un ebook reader… ai prins ideea.
Din proprie experienta te asigur ca o geanta pentru barbati iti va deveni, in timp, indispensabila. In zilele in care ai de alergat prin oras cu diferite acte, o servieta sau o geanta mesager mai mare, spre exemplu, iti va fi de mare ajutor.
Am spus cumva ca gentile pentru barbati sunt cu stil? Evident ca sunt, altfel nu scriam acest articol: sa iti arat cum poti sa te folosesti de acest accesoriu pentru a face o declaratie de stil (a style statement cum spun englezii).
O geanta pentru barbati iti da ocazia sa:
repeti una sau mai multe culori din tinuta
faci contrast cu anumite piese vestimentare din tinuta
o asortezi cu restul accesoriilor gen portofel, curea, umbrela. Asortarea se poate face si cu pantofii.
Daca obisnuiesti sa porti multe acte la tine in fiecare zi sau daca esti un om de afaceri sau vanzari, cu siguranta ca ai nevoie de una. Are clasa, are stil si te va ajuta sa faci niste prime impresii foarte bune la intalnirile tale de afaceri.
Servietele sunt din piele si, dupa cum intuiesti, trebuie asortate cu pantofi si curea din piele. Vrei sa arati clasa, vrei sa arati seriozitate iar pielea este cel mai bun aliat al tau in acest caz.
La servieta, desigur, va trebui sa porti un portofel din piele de aceeasi culoare (si, preferabil, si nuanta). Daca ploua si vrei sa iei umbrela – ai ghicit – si aceasta trebuie sa se asorteze. La o servieta se mai poarta doar umbrele clasice, deci pune-o pe cea telescopica pe raft… macar de data asta.
Cand vine vorba de culori ai doar doua optiuni: fie negru fie maro. Majoritatea barbatilor aleg negru, motiv pentru care eu iti recomand maro. Daca vrei sa iesi putin mai mult in evidenta, iti recomand sa incerci un maro mai rosiatic, ce va atrage cu siguranta priviri.
In functie de tinutele pe care vrei sa le porti cu servieta, s-ar putea sa ai nevoie de doua astfel de accesorii: una neagra si una maro. Amandoua le puteti gasi online la http://www.b-mall.ro/genti-barbati la preturi de outlet. Daca planuiesti sa porti servieta cel putin o data pe saptamana, vei vrea sa schimbi culorile prin rotatie de dragul diversitatii.
Mapa
Daca esti la facultate, cu siguranta ca ai cel putin o mapa. Dar te-ai gandit vreodata sa o asortezi?
Asortarea acesteia nu este diferita fata de alte accesorii, totul depinde de tipul de tinuta si de mesajul pe care vrei sa il transmiti.
Daca vrei un look mai sofisticat, alege o mapa din piele. Pretul este mai piperat insa gandeste-te ca o porti purta si in afara scolii.
Asorteaza mapa din piele cu pantofii, portofelul si cureaua, toate aceastea trebuind sa fie din piele.
La pantofi si curea neagra merge o mapa neagra INSA…
Iti recomand sa faci trecerea cat mai repede la maro, pentru ca toata lumea poarta negru.
Dar ce te faci daca vrei o culoare mai interesanta la mapa sau daca nu vrei sa investesti intr-una din piele?
In primul rand, daca esti serios in stil, te rog sa te orientezi spre una din piele, de preferinta maro. E o investitie pe termen lung si e necesara.
Desi mapele din plastic sau carton nu sunt nici pe departe la fel de cu stil ca cele din piele, acestea pot veni in mai multe culori. Rosii, galbene, verzi – mapele din carton pot aduce o pata de culoare in tinuta.
Pentru un ochi neavizat in stil, o mapa galben aprins de carton, spre exemplu, asortata la o cravata slim galbena, va face o impresie foarte buna. Un ochi avizat, insa, va observa materialul inferior si nu se va multumi pana nu vei inlocui cartonul cu piele.
Geanta tip mesager
Acest tip de geanta este preferatul meu. Are dimensiuni medii, e casual si o pot purta peste umar (tinandu-mi mainile libere).
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare