Comunicate de Afaceri

iBebe ofera noi reduceri pentru carucioarele din gama Cam

Curand a evoluat si s-a marit astfel incat produsele sale se vand acum in toata lumea. Avand drept misiune descoperirea lumii prin intermediul ochilor unui copil, firma Cam si-a perfectionat de-a lungul timpului toate produsele astfel incat calitatea lor este una superioara.

<h2>Traditia carucioarelor Cam</h2>

Dovada pentru acest fapt stau si numeroasele premii pe care firma le-a obtinut pentru carucioarele pe care le face, cel mai recent premiu acordat firmei Cam a fost in cadrul targului cu produse pentru copii tinut in Hong Kong anul acesta. Tocmai de aceea magazinul iBebe.ro s-a gandit sa ofere un discount substantial celor care doresc sa cumpere un carucior marca Cam. Pentru mai multe detalii puteti accesa legatura http://www.ibebe.ro/128-carucioare-copii/producator-cam.

<h2>Siguranta sporita in cazul carucioarelor Cam</h2>

Carucioarele Cam vin dotate cu centuri de siguranta in 5 puncte, dispun de frane actionate usor, dispun de un design nou al rotilor, se pliaza foarte usor si astfel pot fi depozitate oriunde intrucat ocupa putin spatiu. Spatarul si suportul pentru picioare sunt reglabile pe inaltime la toate carucioarele Cam si in plus toate vin dotate cu o gramada de accesorii utile si nu in ultimul rand necesare cum ar fi cos de cumparaturi, geanta, plasa impotriva tantarilor, parasolar etc. Carucioarele Cam sunt alegerea unui numar tot mai mare de parinti din intreaga lume. Intra si tu pe www.ibebe.ro si comanda un carucior Cam si nu vei regreta alegerea facuta. Totul este simplu si comod, cu cateva clickuri faci cea mai buna alegere, carucioarele Cam fiind apreciate de foarta multa lume.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare