Comunicate de Afaceri

Idei geniale de cadouri pentru barbati!

Chiar daca sunt tot timpul ocupati cu intalniri de afaceri si cu lucruri foarte serioase si pe timpul verii, cand totul indeamna la vacanta, asta nu inseamna ca barbatii de afaceri rafinati nu pot primeasca cadouri pentru barbati care sa condimenteze tinutele business cu accesorii stylish, care sa le aduca un plus de savoare si un aer de vacanta in fiecare zi.
<h2>Cadouri pentru barbati Paua Shell</h2>
Probabil ca nimic nu e mai fresh si mai exotic decat un cadou cu o pereche de butoni placati cu paladiu si cu piatra din Paua Shell. Paua Shell este o scoica marina foarte rara, care se gaseste numai in marea nepoluata din Noua Zeelanda. Se poate recunoaste prin irizatiile colorate de albastru si verde si este accesoriul perfect care poate fi oferit in materie de cadouri pentru barbati stilati, care iubesc aceste culori. In plus, se potriveste oricarui tip de costum business. Poti alege nuante mai deschise sau mai inchise de Paua Shell, sau formele care iti plac cel mai mult: ovale, rotunde, patrate, hexagonale etc. Butonii sunt realizati din aliaj fara nickel, placat cu aur alb de 22K sau cu argint.
<h3>Cadouri pentru barbati marca Mother of Pearl</h3>
Un alt element exotic ce poate constitui un accesoriu superb pentru minunatele cadouri pentru barbati de la Ariki vara asta, este sideful Mother of Pearl. Mother of Pearl este un material compozit produs de anumite moluste, mai exact – stratul de interior al scoicii. De asemenea, Mother of Pearl este ceea ce creeaza stratul superior al perlelor, de unde si numele sugestiv. Este un material dur, dar flexibil, care nu se sparge usor. Insa, Mother of Pearl este recunoscut si apreciat pentru irizatiile predominant negre, dar care variaza intr-o gama coloristica bogata.
Mai mult decat atat, Mother of Pearl adauga acestor cadouri pentru barbati de aici: http://www.ariki.ro/cadouri-barbati o valoare simbolica puternic masculina, caci semnifica prestigiu, rang si bogatie. Poate fi oferit in dar printr-un ac de cravata deosebit, suflat cu aur, de la ARIKI.
<h3>Cadouri pentru barbati ambalate elegant</h3>
Cadourile pentru barbati de la Ariki sunt ambalate in cutii elegante, personalizate, astfel incat tu nu trebuie sa te mai ocupi de alegerea ambalajului perfect pentru cadou. Poti comanda totul usor si rapid, din magazinul online Ariki, direct de la tine de acasa.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare