Comunicate de Afaceri

Importanta dedurizatoarelor de apa pentru sanatate si economie

Apa dura, ori cea care prezinta in componenta sa calcit, este daunatoare atat pentru sanatatea omului, cat si pentru economia globala. Singurul procedeu prin care se poate inlatura acest compus daunator este folosirea dedurizatorului de apa. Fie ca este de tip cabinet (cu recipient de sare inclus), simplex sau duplex, acest dedurizator pentru apa reuseste, prin folosirea unor coloane de rasina artificiala, sa separe compusii de sodiu si sa purifice apa. Preturile dedurizatoarelor difera in functie de tipul acestora (simplex, duplex, tip cabinet), precum si de producator si de tara de origine a acestuia. Ele se pot gasi si online, pe Apacio.ro, unde oferta, dar si avantajele sunt mult mai complexe.

De ce sa alegi un dedurizator pentru apa?

Acea apa care prezinta in componenta sa un compus de calciu numit calcit se numeste apa dura, iar folosirea ei (involuntara) poate duce la anumite probleme care vor afecta atat sanatatea omului, cat si „sanatatea” obiectelor de uz casnic sau industrial care utlilizeaza acest lichid. De aceea, dedurizarea apei nu este un moft, ci o necesitate atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al ecologiei. In cele ce urmeaza, vor fi prezentate cateva probleme produse de apa dura, precum si rezolvarile propuse de folosirea dedurizatoarelor pentru apa.

· Problemele de sanatate. Apa dura contine o cantitate foarte mare de saruri care, asa cum se depun pe elementele centralelor termice sau ale masinilor de spalat, la fel se vor depune si in organismul uman, ducand la producerea unor boli destul de grave. Prin folosirea dedurizatoarelor de apa pe care le puteti regasi pe acest link http://www.apacio.ro/dedurizatoare-apa/, se elimina acest risc, iar apa ramasa in urma purificarii este de cea mai buna calitate, ideala pentru consum.

· Problemele instalatiilor de uz casnic sau industrial. Folosirea apei dure duce la cresterea cosnumului energetic cu cateva zeci de procente, iar acest lucru nu avantajeaza nici pe micii, nici pe marii consumatori. Deudrizatoarele pentru apa devin, astfel, o importanta metoda de a face economie de energie si de a fi ecologisti.

DESPRE APACIO

Apacio este un retailer de dedurizatoare de tip cabinet, simplex sau duplex ce pot fi achizitionate rapid prin platforma de cumparaturi online. Acestia ofera transport gratuit la cumparaturi mai mari de 500 de lei, precum si livrare in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii. De asemenea, pentru cei interesati, comenzile pot fi facute la urmatoarele numere de telefon: 0727710058 sau 072594364. Apacio pot fi contactati si la adresa Str. Coralului 7, Bragadiru, Ilfov.

###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare