Comunicate de Afaceri

Incearca noul Escape Room de la Cryptex

Escape Room in București de la Cryptex este cea mai buna și inovativa modalitate de petrecere a timpului liber alaturi de familie, prieteni sau colegi de serviciu. Inarmeaza-te cu energie, pofta de aventura și adrenalina și pașește in lumea Cryptex!
<h2>Ai incercat pana acum un Escape Room?</h2>
Rooms Escape este poate cel mai inovativ joc contemporan și consta in capacitatea jucatorilor de a gași indicii, de a desluși ghicitori și de a ocoli obstacole pentru a putea gasi cheia care le va reda libertatea. Echipele de la 2 pana la 5 jucatori vor fi inchise in camerele Escape Room din București timp de 60 de minute, in care sa gaseasca toate indiciile care le vor reda libertatea și ii vor conduce spre cheia finala. La Cryptex, puteți alege una dintre cele trei camere in care sa fiți inchiși și in care sa descoperiți distracția și buna-dispoziție. Rooms Escape va ajuta sa va dezvoltați spiritul de echipa, sa inchegați relațiile de prietenie și sa aveți parte de adrenalina și suspans intr-un singur loc pe care il puteti vedea aici: www.cryptex.ro/evenimente
<h3>Provoaca-ti prietenii la un joc de Escape Room in Bucuresti</h3>
Escape Room de la Cryptex va invita sa intrați in taramul misterelor alaturi de cei mai dragi voua. Luați-va familia, prietenii apropiați și chiar colegii de birou și veniți sa jucați Escape Room in București la Cryptex, intr-o locație care va va ține in suspans de la primul pana in ultimul minut. Tot ce trebuie sa faceți este o rezervare, online sau la numarul de telefon 0787 889 665. Intrați pe pagina web cryptex.ro și luați-va toate informațiile legate de reguli de joc și caracteristicile fiecarei camere și faceți o rezervare in orice zi din saptamana și in funcție orarul dumneavoastra. De asemenea, pentru mai multe detalii, dar și pentru rezervarea camerelor pline de mister de la Cryptex, puteți trimite un e-mail la adresa info@cryptex.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare