Comunicate de Afaceri

Instalatii hidraulice si pneumatice complete prin Ph Technique - Parker Store

Ph-Technique este un distribuitor al produselor de calitate premium, cu o variata selectie de echipamente, materiale si consumabile pentru industria hidraulica si pneumatica. La Ph-Technique Parker Store - se cauta permanent modalitati de a livra produsele si serviciile solicitate, mai eficient. Magazinele Ph-T se remarca prin:
- un mediu confortabil in care sa faceti cumparaturile necesare (atat prin intermediul portalului online www.ph-t.ro cat si prin sediile deschise in Baia Mare si Bistrita)
- servicii profesionale de proiectare, instalatii de ungere, hidraulice si pneumatice, cat si grupuri hidraulice. De asemenea aici sunt incluse lucrarile de executie
- confectionare de furtunuri hidraulice dupa nevoile si specificatiile clientilor (cu sau fara insertii metalice, filetate, cu flanse sau ocheti)
- operatiuni de reparatie pentru cilindrii hidraulici si pneumatici (cu garnituri ce se pot aduce la stoc sau pot sa fie furnizati direct din stoc). Aici sunt prezentate si lucrarile de confectionare bucsi, camasi noi, pistoane si tije.
Pentru toate aceste servicii se ofera si service, garantie si postgarantie.
Fara a intra in detalii tehnice, putem preciza in randurile urmatoare gama de produse disponibila pentru comanda, provenind de la branduri recunoscute la nivel international, precum: Parker, Legris, Denison, Origa, Lucifer, Domnick Hunter. Categoriile, prezentate in detaliu si pe site, includ astfel:
- instrumente de masura (manometre, prize de presiune, furtunuri pentru masurarea presiunii)
- pompe cu pistonase si pompe cu roti dintate
- furtunuri hidraulice si pneumatice
- conectori pneumatici si pentru furtunuri hidraulice
- valve de acelasi tip
- filtre hidraulice si pneumatice
- garnituri
- cilindrii
- tevi hidraulice
- cuple rapide
- motoare
- grupuri hidraulice
- instalatii de ungere
Pentru a afla mai multe informatii despre segmentele de produse prezente in site, cat si pentru a descoperi detalii legate de anumite serii noi ori a descarca cataloage si fise tehnice, accesati blogul magazinului online, la www.ph-t.ro/blog/ !
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Silkweb

Comentarii

Cauta

Categorii populare