Comunicate de Afaceri

Componente cheie ale unei strategii digitale cu ajutorul bloggingului

Securitatea online a blogului

Securitatea online a blogului este deosebit de importantă pentru întreprinderile mici, deoarece reprezintă activele dvs. virtuale - datele și informațiile stocate pe computere și servere de fișiere - care sunt, în general, cele mai valoroase și adesea de neînlocuit active. Securitatea online poate include:

politicile de personal pentru accesarea și stocarea datelor companiei, utilizarea tehnologiilor digitale și abordarea informațiilor despre clienți

sistemele de backup bazate pe cloud (pentru mai multe informații, consultați "Cloud computing")

software securizat și sisteme de plată.

 Interacțiunea cu furnizorii

A fi activ pe un blog într-o economie digitală înseamnă că aveți acces la piețele globale și naționale pentru a stabili relații potențiale cu furnizorii, precum și capacitatea de a întreprinde mai eficient și mai eficient interacțiunile furnizorilor.

Afacerea dvs poate profita de furnizorii de aprovizionare on-line - în special dacă furnizorii dvs. au adoptat și soluții digitale pentru a-și furniza online produsele, serviciile și citatele.

 Soluții mobile de pe blog

Integrarea soluțiilor bazate pe mobil în afacerea dvs. de pe blog poate include strategii precum:

comerțul cu amănuntul - oferind clienților posibilitatea de a tranzacționa prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei

bloguri si site-uri web mobile - site-uri care răspund la dimensiunea ecranului unui telefon mobil sau a unei tablete

aplicații mobile - aplicații mobile (aplicații) destinate scopurilor pentru a ajuta utilizatorii să-și îndeplinească anumite sarcini. Aplicațiile pot fi fie externe (destinate clienților), fie interne (adică destinate personalului, pentru a le ajuta să desfășoare mai eficient afacerea).

 Eficiențe prin tehnologie

Folosind tehnologia digitală potrivită pentru scopul potrivit, fie că hardware-ul (tablete, computere, telefoane inteligente, servere etc.) sau software (marketing prin e-mail, sisteme CRM, software de management al afacerii) capacitatea de a-și desfășura activitatea mai eficient și mai eficient.

Eficiențele includ capacitatea de a procesa mai rapid datele, de a recupera mai ușor informațiile și chiar de a reduce afacerea dvs. prin automatizarea completă a unor sarcini adecvate. Luați în considerare modul în care operează afacerea dvs. și determinați ce tehnologii vor aduce beneficii afacerii dvs. pentru a economisi timp și pentru a vă mări linia de jos.

Scăderea cheltuielilor generale ale companiei poate fi realizată prin mutarea proceselor de afaceri, cum ar fi resursele umane și finanțarea online. Acest lucru poate reduce cheltuielile administrative în timp ce crește gradul de implicare a angajaților și îmbunătățește modul în care sunt distribuite informațiile. De exemplu, puteți introduce o tehnologie digitală care poate duce la economii de costuri dacă automatizați cum să:

gestionați fișele de timp și plătiți

planul și activitatea de resurse

comandă și papetărie

gestionați registrele și plecați

furnizați evaluări ale performanțelor în timp real ale echipei dvs.

Intreprinderile mici cu angajament digital ridicat, câștigă de două ori mai multe venituri pe angajat decât cele cu nivel scăzut de implicare digitală. În 2013, venitul mediu pe angajat pentru întreprinderile mici, cu un angajament digital foarte scăzut, a fost de 87.500 de dolari, în timp ce pentru întreprinderile mici, cu un nivel ridicat de implicare digitală, venitul pe angajat era de 187.500 de dolari.

 Cloud computing

Cloud computing înseamnă stocarea și accesarea datelor și a programelor pe internet în loc de hard disk-ul computerului. Cloud este doar o metaforă pentru internet. Este o modalitate de a crește capacitatea sau de a adăuga capacități, deoarece aveți nevoie de ele fără a investi în infrastructuri noi, de a forma noi personaluri sau de a acorda licențe noilor programe software.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bloomberg IT

Comentarii

Cauta

Categorii populare