Comunicate de Afaceri

Livrare gratuita pentru orice produs cumparat de pe Lithium.ro

Bucuresti, 30 mai 2013, Lithium.ro

Pentru ca Lithium.ro este un magazin online care se respecta, ofera transport gratuit pe plan national la orice produs comandat.

Lithium.ro este un magazin online specializat in vazarea bateriilor si pieselor pentru laptop-uri, iar in anul acesta va participa la Gala Premiilor e-Comerce 2013.

Magazinul virtual activeaza pe piata online din Romania de un an de zile, timp in care a reusit sa onoreze toate comenzile si sa multumeasca toti clientii care au ales produsele Lithium.ro.

Principalele produse comercializate pe magazinul Lithium.ro sunt baterii laptop (http://www.lithium.ro/baterii-laptop), incarcatoare laptop si displayuri laptop.

Pe site-ul magazinului Lithium.ro veti gasi reduceri la anumite produse pentru care se aplica discount-uri pana la 50% in categoria dedicata reducerilor si lichidarilor de stoc. In momentul de fata sunt aplicate reduceri la bateriile universale (cu reincarcare solara sau alta sursa de curent electric) pentru incarcarea laptop-urilor, tabletelor si telefoanelor mobile.

Comenzile plasate pe site-ul Lithium.ro sunt livrate in mod gratuit pe tot teritoriul Romaniei idiferent de valoarea comenzii.

S.C. Lithium SHOP S.R.L.
Aleea Botorani, nr. 11 bl. V43, sc.2, ap.39
Sector 5, Bucuresti, Cod postal 050812
Telefon: 0373 761.037
Mobil: 0746 256.361
Fax: 0373 761.040
E-mail: office@lithium.ro
Web: lithium.ro
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ecopier SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare