Comunicate de Afaceri

Lupta contra semnelor imbatranirii cu crema de zi de la Phyt's

Crema de fața bio va fi aliatul tau impotriva iritațiior pielii, ridurilor, precum si a petelor cauzate de razele UV. Intra acum si comanda cea mai benefica crema de zi, a carei componente sunt 100% bio si care te vor ajuta sa lupti contra tuturor problemelor pielii. Crema de fata bio va fi aliatul tau impotriva iritatiior pielii, ridurilor, precum si a petelor cauzate de razele UV. Intra acum in magazinul online si achizitioneaza crema pentru fata care se potriveste tipului tau de ten.

<h2>De ce crema de fata naturala este preferata femeilor?</h2>

Crema pentru fata bio de la Phyt\'s are in componenta numai ingrediente naturale, care hranesc pielea, o netezesc si o fac mai ferma. Dintre principalele componente ale cremei pentru ten sensibil, cele mai importante si cu actiune rapida sunt castana salbatica, ulei virgin de alune, Centella Asiatica, precum si petrigrain si Ylang Ylang. Toate aceste ingrediente lupta contra roșeții, petelor, dar si contra diferitelor afectiuni ale pielii cauzate de alergii.

In magazinul online de produse cosmetice bio, www.phytsromania.ro/cosmetice-faciale-bio , mai aveti la dispozitie o gama larga de diferite tipuri de crema de fata bio, precum crema de fata naturala protectoare, crema ultra-hidratanta, crema reenergizanta pentru ochi, dar și crema de noapte cu efect de albire. Pentru ca efectul sa fie mai rapid, folosiți si celelalte produse de ingrijire pentru fata de la Phyt\'s, precum laptele demachiant, sapunul de curatare sau serurile antirid.

Comandați online crema de fața bio care raspunde cerințelor pielii dumneavoastra sau la numarul de telefon 031.43.80.666. Puteti merge si la sediul magazinului, situat pe Bd. Ion Mihalache, nr. 209, Bucuresti.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare