Comunicate de Afaceri

Helinick.ro - Cele mai neobisnuite sisteme de interfonie din toate timpurile

Prin intermediul acestor sisteme de interfonie inteligente securitatea cladirilor si, mai ales, a blocurilor de locuinte este realizata in conditii optime.

In plus, beneficiezi de sisteme de comunicatie audio si video pe care le poti adapta de la controlul accesului in cladire, la verificarea identitatii si la raporatarea unei situatii de urgenta.

Conectezi astfel, instant, persoane cu niveluri diferite de securitate, aflate in spatii diferite din cladire si beneficiezi de avantajele tehnologiei pentru siguranta companiei tale.

Nu a fost dintotdeauna asa. Gasesti, mai jos, cele mai neobisnuite aparate folosite de-a lungul deceniilor in locul sistemelor de intefonie de azi.

  1. Clopotele pe sfoara

Inainte de aparitia sistemelor electrice, principala metoda de a atrage atentia cuiva era prin transmiterea unui semnal sonor. Astfel, comunicarea intre baronii si servitorii caselor sfarsitului de secol XIX se realiza prin intermediul clopotelor, actionate printr-un sistem de sfori.

Baronul tragea de sfoara din camera sa, actionand sistemul de sfori, iar clopotelul suna in dreptul numelui sau, in camera servitorilor.

  1. Tubul Gosport

A aparut ca necesitate pentru comunicarea in timpul orelor de zbor in 1917, in avioanele scolii de din Gosport, Anglia.

Deranjat de zgomotul de fond al motorului, instructorul Robert Raymond Smith-Barry a inventat un sistem de tuburi de cauciuc care transmiteau sunetul intr-un tip de casti rudimentare facute din panza si cauciuc.

Profesorul vorbea in tuburi, elevul asculta in casti.

  1. Tuburile cu voce

Au fost folosite in marina americana incepand cu anul 1926. Scopul sistemului de tuburi era sa conecteze puntea superioara a navelor cu punctele de control aflate sub punte. Tehnologia vocii transmise prin sistemul de tuburi mai este folosita si astazi.

  1. Interfonul fara voce

Este cel mai rudimentar tip de sistem de interfonie, inventat de compania Kelogg in 1894.

Scopul sau era sa anunte prezenta unui vizitator in cladirile rezidentiale cu multi locatari.

Din pacate acesta avertiza doar printr-un sunet asemanator unui bazait, asa incat proprietarii locuintelor nu puteau stii cine este la usa cladirii si motivul vizitei inopinante.

  1. Sistemul Nurse Call

Considerat a fi primul interfon modern, a fost inventat in 1930 de un inginer american. Allan C. Bernstein a fost primul care a scos interfonul din uzul exclusiv al cladirilor rezidentiale si l-a adaptat pentru cladirile de birouri, pentru a fi utilizat in comunicarea intre sef si secretara.

Mai tarziu, tot Bernstein a inventat primul sistem de tip „Nurse Call”.

Comunicarea e importanta pentru securitatea companiei tale. Astazi poti beneficia de toate avantajele tehnologiei pentru sisteme de interfonie moderne.

Apeleaza la specialistii in securitate de la Helinick

Corelezi apelurile telefonice sau video la evenimentele de control acces sau supraveghere video.

Furnizam si instalam sisteme de interfonie inteligente si iti asiguram mentenanta si consultanta pentru eventualele probleme tehnice.

Beneficiezi de echipamente, accesorii si expertiza necesare functionarii perfecte a sistemului tau intern de comunicatie.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, acceseaza

http://www.helinick.ro/

Date de contact

021 404 44 44

021 404 44 00

021 404 44 30

021 404 44 20


E-mail: office@helinick.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare