Comunicate de Afaceri

Meserie cu adeziv polistiren

Adeziv polistiren are in compozitia sa ciment, garantand o rezistenta de lunga durata, nisip, produse anti-inghet, fibre organice si non-organice, diverse fibre sintetice, minerale si var hidratat. Aceste ingrediente sunt la modul general, nu toate le au si, bineinteles, nu in aceeasi masura, depinzand de marca adezivului polistiren.

Uscarea adezivului polistiren depinde si aceasta de calitatea lui, insa dupa 72 de ore ar trebui sa fie uscat iar in unele cazuri, daca acesta este bun, poate fi uscat si dupa 6 ore.

<b>Adeziv polistiren pentru lipire perfecta</b>

In lucrari de termoizolatii se foloseste adeziv polistiren http://www.europlastic.ro/adeziv-polistiren/ si cu cat acesta este mai calitativ, cu atat lucrarea este mai de calitate. Cu adeziv polistiren se lipesc placile de polistiren, pentru o lipire perfecta. Daca placile sunt perfect lipite, atat intre ele cat si de suprafata ca si suport, izolatia este mai buna si nu permite caldurii din interior sa se piarda prin pereti.

Daca placile de polistiren nu sunt fixate bine, daca nu sunt lipite bine sau daca adezivul polistiren nu este de calitate, putem considera termoizolatia ca nula caci caldura tot va reusi sa se piarda iar banii investiti vor fi pierduti.

<b>Ce poate lipi adeziv polistiren de calitate</b>

Asa cum spuneam, intr-o lucrare de termoizolatie cu polistiren, adezivul face totul. Adeziv polistiren poate lipi placile de polistiren expandat pe metal, lemn, beton si PVC. Este adevarat ca nu toate au aceasta capacitate, insa de exemplu, Eurodez AP 91T/F, este apt pentru astfel de lucrari si poate lipi la fel de bine pe oricare dintre suprafetele mai sus mentioante.

<b>Europlastic si adeziv polistiren</b>

Europlastic, cu site ul europlastic.ro din 1991 si-a multumit clientii; atat datorita lucrarilor de inalta calitate dar si datorita produselor la fel de calitative. Expertii de la Europlastic nu numai ca ne furnizeaza diverse produse si servicii, dar ofera si consultanta de specialitate pentru cele mai bune decizii.

Europlastic ofera adeziv polistiren de calitate, testat, aprobat si certificat, asa cum veti vedea si pe http://www.europlastic.ro/ iar acest lucru ne face sa avem incredere in astfel de produse, sa avem incredere in faptul ca adeziv polistiren de la Europlastic este de calitate si deci, lucrarea noastra de termoizolatie va fi una realizata cu succes.

Din gama adeziv polistiren, amintim Eurofix PS si Eurodez AP 91T/F. Atunci cand se utilizeaza Eurofix PS, nu este nevoie de dibluri si astfel polistirenul nu va avea gauri, nu este afectat de inghet, este rezistent la umiditate si se poate aplica si la temperatura de 0 grade. Iar adezivul Eurodez AP 91T/F poate fi folosit si la fabricarea de panouri ce sunt de tip sandwich.

Adeziv polistiren de calitate astfel incat lucrarea de termoizolatie sa fie una rezistenta in timp si de calitate.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare