Comunicate de Afaceri

Multe informatii interesante despre Stefan Birica

Stefan Birica este in prezent Manager de Proiect pentru Gigawatt Global si lector universitar la Bioterra unde preda Drept comunitar European.

<h2>Intalnirea domnului Stefan Birica cu Patriarhul Daniel</h2>
Stefan Birica a luat parte la sfintirea picturii din Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea veche care a avut loc in vara anului trecut. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a tinut o slujba mare si l-a decorat pe Stefan Birica cu dimploma de onoare a Sfintilor Imparati Constantin si Elena. Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.mediarelease.ro/stefan-birica-142.html
Pe langa aceste acte umanism facute de Stefan Birica, acesta este un important lector universitar la Universitatea Bioterra din Bucuresti, inca din anul 2006, unde preda Drept Administrativ si Drept Comunitar European.
Am pus mana pe cursul de Drept si Legislatie Comunitara al lui Stefan Birica si pot sa va spun cateva lucruri importante din cuprinsul acesteaia. Lucruri ca izvoarele dreptului comunitar, ce sunt si cu ce se ocupa institutiile eurpene, lucruri despre Parlamentul European, despre Curtea de Conturi, despre Controlul judecatoresc in spatiul comunitar, despre Libera Ciruculatie a Bunurilor, a persoanelor, a serviciilor, ba chiar lucruri despre protectia mediului si politica agricola. Toate acestea sunt scrise de Stefan Birica: ”In anul 1947, SUA lanseaza planul Marshall de ajutorare a statelor europene ale caror dificultati economice si sociale datorate celui de-al doilea razboi mondial pareau insurmontabile. In aceeasi perioada ia fiinta Organizatia Atlanticului de Nord – NATO. Evolutia economica si sociala este marcata de teama aparitiei unei noi puteri militare care sa actioneze intr-o forma distructiva asemeni Germaniei. Pentru eliminarea unei astfel de amenintari s-a insistat, spre sfarsitul anului 1948, asupra supravegherii productiei de carbune si otel – materii prime folosite in industria de armament –, de catre o autoritate internationala. “

<h3>Informatii despre studiie lui Stefan Birica</h3>
Stefan Birica este nascut pe 1 octombrie 1960 in judetul Iasi. A ajuns in domeniul de afaceri cu imobiliare unde a lucrat timp de 15 ani, fie ca partener in afaceri fie ca si consultant.Stefan Birica a mai facut parte si din Guvern, a fost Director al Terenurilor si Padurilor (Agentia Domeniilor Statului).
Acesta a facut lucruri impresionante in viata ta despre care puteti citi aici:http://comunitate.ziare.com/blogs/47600/20813/stefan-birica-un-om-de-succes . Stefan Birica este absolvent al Facultatii de Drept si al Institului Diplomatic Roman. Dupa toate aceste realizari, Stefan Birica nu s-a oprit aici si a obtinut un titlu de doctor in Stiinte Fitosanitare. Mai mult decat atat, Stefan Birica a publicat si o carte intitulata “Legislatie Fitosanitara”.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare