Comunicate de Afaceri

Noua imagine a site-ului Cosmedica.ro

Noua versiune Cosmedica.ro

Noua versiune a site-ului este mai usor de navigat datorita impartirii pe meniuri si submeniuri ce structureaza clar toate categoriile de interes prezentate pe site. Cu un design minimalist, versiunea relansata a site-ului www.Cosmedica.ro nu distrage atentia de la ideea de baza si anume aceea de a deveni o sursa bogata de informatie pentru persoanele direct interesate de o astfel de interventie sau pentru cele pur si simplu curioase.

Prin prezentare se urmareste calitatea continutului si designul profesional, astfel incat sa se ridice preconceptia inca puternica in tara in ceea ce priveste chirurgia plastica.

Serviciile clinicii estetice Cosmedica nu se adreseaza doar femeilor tinere, cu bani sau vedetelor. Este vorba de interventii de care poate beneficia oricine in vederea corectarii unor defecte sau imbunatatirii imaginii de sine.

Astfel, intreaga gama de proceduri pe care echipa Cosmedica o poate realiza la cel mai inalt grad de profesionalism, dupa tehnici folosite peste hotare, sunt explicate in detaliu pe site, alaturi de preturile orientative ale fiecareia in parte.

In plus, potentialii clienti au posibilitatea de a adresa intrebarile si nelamuririle direct pe site sau la adresa de email unde li se raspunde de catre un medic din echipa Cosmedica in vederea stabilirii unei prime impresii, a estimarii tipului de tratament necesar, precum si costurile estimative pentru fiecare caz in parte.

Pagini utile pe Cosmedica.ro

Noua versiune a site-ului este conceputa in primul rand pentru a fi utila vizitatorilor, astfel, alaturi de pagina de start si cea de contact dupa modelul firesc al oricarui domeniu web, site-ul intampina vizitatorii cu detalii exhaustive si relevante legate de echipa, interventii si tehnicile folosite.

Proceduri - lista completa cu toate procedurile pe care echipa Cosmedica este calificata sa le efectueze, afisate impreuna cu detalii bogate in legatura cu fiecare procedura in parte. Aceasta este pagina pe care utilizatorii gasesc cele mai multe informatii utile in legatura cu interventia pe care si-o doresc.

Echipa - pagina dedicata prezentarii echipei de mare succes a clinicii. Medicii si asistentii Cosmedica au o bogata experienta in spate si sunt mereu dispusi sa isi continue pregatirea in vederea incorporarii celor mai noi si moderne tehnici in pachetele de servicii.

Servicii - in aceasta sectiune, serviciile oferite de clinica, de la consultatii pana la ingrijirea post operatorie, sunt prezentate in detaliu astfel incat pacientii sa stie exact la ce sa se astepte atunci cand decid sa se opereze sau sa urmeze o procedura non invaziva.

Galerie video - este o sectiune dedicata clipurilor video informative in care tehnicile folosite pentru operatii sunt explicate de catre experti in domeniu pe intelesul tuturor pacientilor.

Noutati - din domeniul chirurgiei plastice, dar si legate de serviciile prestate de clinica sau de schimbarile aduse site-ului odata cu relansarea.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CHE COSMEDICA SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare