Comunicate de Afaceri

Ofera-i copilului tau tot ce e mai bun, ofera-i scaunele auto Pierre Cardin

Copii au foarte multe nevoi atunci cand sunt mici, iar parintii lor isi doresc sa le indeplineasca toate dorintele. Daca sunteti foarte pasionati de calatoriile cu masina si vreti va luati si copilul cu dumneavoastra, atunci trebuie neaparat sa va orientate catre un scaun auto Pierre Cardin pentru a le oferi celor mici siguranta de care trebuie sa aiba parte in masina. Datorita acestui lucru, magazinul Babyneeds si-a completat colectia de accesorii pentru masina cu scaunele auto marca Pierre Cardin, disponibile acum in diferite forme, culori si marimi.
<h2>Scaunele auto Pierre Cardin - calitate si performanta</h2>
Scaunele auto Pierre Cardin sunt recunoscute pentru calitatea si performanta lor pe care il puteti utiliza chiar de la nastere pentru ca toate scaunele auto vin cu sisteme versatile direct din fabrica. Scaunele auto Pierre Cardin dispun de doua etape de utilizare, prima pentru varsta de pana la 15 luni, iar a doua pana la varsta de 4 ani. Cei mici, care intra in prima categorie, vor fi asezati in scaunul auto cu spatele catre directia de mers, iar ulterior, odata ce copii intra in a doua categorie, acestia vor fi pozitionati cu fata catre directia de mers. Indiferent de pozitionare, scaunele auto Pierre Cardin de pe acest link: https://www.babyneeds.ro/plimbare-relaxare/scaune-auto/filtre/marca-pierre-cardin le vor oferi celor mici foarte mult confort si foarte multa siguranta, datorita spatarului moale si a protectiilor pentru umeri si zona inghinala. Scaunele vin dotate cu centuri de siguranta dispuse in sistem de fixare cu cinci puncte. Cel mai bun pret de pe piata la scaunele auto marca Pierre Cardin il gasesti in magazinul online Babyneeds, astfel ca orice parinte va putea sa isi ia cu el fiecare copilul oriunde va calatorii. Nu uita ca inca din februarie 2015, in Romania s-a dat legea obligativitatii scaunelor auto. Orice sofer care transporta un copil in masina fara scaun auto, va avea parte de o amenda usturatoare.
<h3>Despre BabyNeeds</h3>
BabyNeeds este magazinul online cu produse pentru copilasi si mamicile lor. BabyNeeds asigura o gama variata de produse destinate uzului de catre si pentru copii, printre care elemente pentru camera si curatenia bebelusului, masa si siguranta lui, precum si pentru distractia acestuia. Produsele achizitionate vor fi livrate la domiciliu prin curierat rapid, iar pentru cele care depasesc valoarea de 150 RON, livrarea se face gratuit.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare