Comunicate de Afaceri

Oferte interesante de la pet shop PetPal la diverse sortimente de hrana uscata pentru pisici

Dezbaterea legata de mancarea umeda (conserva) si mancarea uscata (boabe) nu are, nici acum, concluzii clare. Pisica are nevoie si de un tip de hrana, si de celalalt, dar necesita si ore fixe de masa. Daca are mancare la discretie, este foarte posibil ca, in timp, sa ajunga obeza.
Multe pisici prefera mancarea umeda si sunt fericite sa o infulece cand stapanii le-o ofera, dar cele care adora mancarea uscata ar putea avea dificultati in a face schimbarea, in special daca au avut mancare la discretie. Lasa mancarea la dispozitia pisicii timp de o ora, la intervale regulate de timp. Dupa ce aceasta s-a obisnuit cu noul program de hranire, incearca sa-i dai putina mancare din conserva, inainte de a-i da hrana uscata. Daca ii este foame, este foarte probabil sa prefere si mancarea umeda.
PetPal va ofera promotii la hrana uscata pentru pisici care le gasiti accesand urmatorul link http://www.petpal.ro/pisici/hrana-uscata-pisici sau intrand la magazinul online PETPAL accesand categoria de oferte speciale la mancarea pentru pisici.

Vizitati paginile pet shop-ului PetPal pentru mai multe detalii despre toate ofertele!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare