Comunicate de Afaceri

6.300 EURO COLECTATI PENTRU SOS SATELE COPIILOR IN 12 ORE DE MARRIOTT CYCLING CHALLENGE

Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul caritabil Marriott Cycling Challenge a avut loc pe 24 noiembrie 2017, in lobby-ul hotelului JW Marriott din capitala si a reunit iubitori de cycling, pasionati de sport sau entuziasti amatori, toti fericiti sa sustina astfel cauza organizatiei SOS Satele Copiilor Romania. Nu mai putin de 10 instructori au sustinut 12 ore de cycling, animand atmosfera alaturi de cei 220 participanti, cu un molipsitor spirit de voie buna, energie si distractie.

Aceasta editie a depasit toate asteptarile si a reusit sa stranga mai multi bani pentru copiii de la SOS Satele Copiilor decat oricare din editiile precedente, astfel ca o suma totala de aproximativ 6.300€ a fost colectata din sponsorizari, inscrieri individuale si donatii. Pe aceasta cale, dorim sa le multumim companiilor Allianz-Tiriac si Kaufland Romania, care au contribuit generos la strangerea acestor fonduri. Banii vor fi folositi de SOS Satele Copiilor pentru achizitionarea de abonamente si echipamente sportive pentru cei aproximativ 50 de copii si tineri, care cresc în satul SOS din BucureČ™ti. Partenerii editiei au fost World Class, Telekom Sport si Road Grand Tour.

Le multumim de asemenea celor 10 instructori care s-au implicat in eveniment: Andrei Mutu, Razvan Juganaru, Andrei Rosu, Eduard Novak, Simona Botner, Radu Milea, Alex Ciocan, Alexandru Stancu, Alex Grecu si Horatiu Dumitrescu. Nu în ultimul rand, apreciem eforturile depuse de sportivii care au ales sa ni se alature, precum Narcisa Lecusanu, vicecampioana mondiala la handbal, dar si Nana Falemi, Dan Chilom si Boris Keca. Energia si pasiunea fiecaruia, precum si a fiecaruia dintre cei 220 de participanti si voluntari au convins oaspeti si clienti ai hotelului sa participe la ore alaturi de noi sau sa doneze bani pentru sustinerea cauzei.

 

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, organism care deruleaza programe in peste 130 de tari ale lumii. SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de peste 25 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau.

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in cele trei sate SOS.

SOS Satele Copiilor Romania - Calea Floreasca nr.165, sector 1, Bucuresti

www.sos-satelecopiilor.ro
www.facebook.com/SOSSateleCopiilor

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

Cauta

Categorii populare