Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Oportunitati

Creativitatea in tinutele office

<p>Majoritatea timpului il petrecem la locul de munca, iar comoditatea este sentimentul pe care il cautam cu totii. Avand in vedere numarul de ore petrecute intr-un singur loc, de cele mai multe ori, starea de spirit ne este indusa in functie de cum ne simtim in propria piele. Alegerile inspirate ne pot ajuta atat din punct de vedere profesional, cat si al imaginii in fata celorlalti.</p>
Citeste tot articolul Alex Musat

3 Idei de lucruri pe care le poti face atunci cand calatoresti pe Transalpina

Calatoriile fac parte din viata noastra avand in vedere ca tuturor ne place sa ne petrecem timpul liber departe de agitatia urbana care ne oboseste si nu ne permite sa ne relaxam corespunzator.
Citeste tot articolul SC EUROPAN TRAIAN&DELIA SRL

Reduceri irezistibile in Bucuresti Mall

  Reduceri irezistibile in Bucuresti Mall
Mai multe branduri indragite cum sunt Intersport, Stefanel, BSB, Musette, Penti, Bigotti, Lee Cooper sau Lacoste iti propun reduceri irezistibile in magazinele din Bucuresti Mall (Vitan). Daca nu ne crezi pe cuvâat, vezi in acest articol cateva exemple.
Citeste tot articolul Anchor Group

Ce reprezinta de fapt cariera?

  Ce reprezinta de fapt cariera?
Auzim tot mai des acest cuvant si faptul ca majoritatea oamenilor isi doresc un parcurs bun si o cariera indelungata intr-un anumit domeniu, insa oare stim cu totii ce presupune acest lucru si ce inseamna de fapt? Cariera este de fapt drumul profesional pe care il parcurgem fiecare dintre pentru dezvoltarea noastra, iar modul in care actionam si luam anumite decizii depinde de fiecare in parte.
Citeste tot articolul Alex Musat

Ce beneficii ai la cel mai bun studio de videochat din Cluj?

  Ce beneficii ai la cel mai bun studio de videochat din Cluj?
Studio 20 Cluj Napoca este primul studio de videochat deschis de compania noastra in afara Bucurestiului, si, in acelasi timp, este prima franciza marca Studio20. Suntem recunoscuti pentru faptul ca modelele noastre beneficiaza de cele mai bune conditii de lucru din aceasta industrie si de un mediu de lucru prietenos. Cel mai bun studio de videochat din Cluj, Studio 20, este situat intr-o zona cen...
Citeste tot articolul Studio20

Comunicarea online a devenit job-ul de succes?

  Comunicarea online a devenit job-ul de succes?
Socializarea a devenit parte din viata fiecaruia, iar modul in care se desfasoara aceasta in ultima perioada a contribuit la dezvoltarea unor cai mult mai facile de comunicare. Social media este un domeniu destul de vast, avand in vedere faptul ca de la cele mai mici discutii pana la dezvoltarea propriei afaceri, internetul este baza pentru fiecare dintre aceste activitati.
Citeste tot articolul Alex Musat

Cat este de profitabil un job de acasa?

  Cat este de profitabil un job de acasa?
Piata muncii s-a schimbat foarte mult in ultima perioada, de la modul in care se lucreaza, pana la domeniile in care se castiga mult mai mult in comparatie cu alte perioada, asa ca oamenii sunt mult mai selectivi in momentul in care isi aleg un loc de munca, tinand cont de mai multe lucruri in comparatie cu perioada in care gasirea unui job reprezenta o adevarata provocare.
Citeste tot articolul Alex Musat

5 motive mai puțin cunoscute pentru care ar trebui să îți iei o hotă de bucătărie

Cu toții știm motivele principale pentru care avem nevoie de o hotă în bucătărie: elimină mirosurile neplăcute și căldura în exces, oferă confort sporit în timpul gătitului și înlesnește curățarea aragazului prin absorbția grăsimilor și a umezelii.
Citeste tot articolul Emi Emilio