Comunicate de Afaceri

Paravan sticla securizata

<b>La ce ceste util un paravan sticla securizata</b>

Varianta de paravan sticla securizata reprezinta o solutie atunci cand se doreste respectarea intimitatii intr-o baie, intr-un birou sau poate deveni un element modern intr-o locuinta. Tipul de paravan sticla securizata prezinta eleganta, stil si este construit din acele elemente care te vor convinge sa doresti sa achizitionezi acest elemnet pentru locuinta ta.

Sticla folosita pentru paravane este sablata sau transparenta, in functie de necesitatea si dorintele fiecarei persoane. De asemenea, cand montezi un paravan sticla securizata http://www.herradesign.ro/pereti-de-sticla-securizata/ este garantat stilul, se ofera o luminozitate mai mare, dar se si economiseste spatiul. Acest gen de paravan reprezinta o solutie inedita si benefica care este utilizata in locuri, precum: baile, hotelurile, birourile, restaurantele sau chiar in locuinte in functie de luminozitate si gradul de intimitate de care aveti nevoie.

<b>Paravan sticla securizata pentru baie</b>

Sticla diferitelor paravane se fac la comanda prezentand dimensiuni diferite in functie de necesitatile clientului. Ele se pot monta pe cada si are avantajul de a proteja pe timpul baii, cantitatea de apa in exces sau are ineditul scop de a desparti obiectele sanitare.

Sticla din care este construit un paravan sticla securizata este de 6 mm, 8mm sau de 10 mm. Aceasta se poate realiza din diferite nuante, cum ar fi: sticla anticalcar care are calitatea de a proteja cabina de dus impotriva riscului de depunere a calcarului, sticla transparenta, sticla sablata total, sticla sablata cu model, sticla colorate, sticla fumurie cu diferite modele sau sticla ultraclear care are transparenta ridicata. Optiunea de paravan sticla securizata montata in baie se utilizeaza doar atunci cand se instaleaza pe gresie. Astfel, baia are un spatiu de dus mai mare, este usor impartita si prezinta intimitate sporita. Paravanul poate prezenta calitatea de a fi mobil sau fix. El poate fi decorat cu diverse informatii sau desene peronalizate. Este foarte util montat intr-o baie, deoarece impiedica apa sa patrunda spre obiectele din baie, dar acesta poate ajuta si la schimbarea designu-lui intr-unul modern.

Pe site sunt prezente variate tipuri de paravane de sticla securizata, de diferite dimensiuni, modele si care se pot amplasa in diverse spatii asigurand intimitate si mobilitate celui care le foloseste. Prin acest site alegerea unui paravan sticla securizata devine mai usoara prin gama existenta disponibila pentru oricare doritor.

<b>Paravane sticla securizata oferite prin Herra Design.ro</b>

Herra Design.ro este o companie formata dintr-o echipa de profesionalisti care au scopul de a imbina eleganta cu rafinamentul si de a oferii un aspect confortabil locuintei dumneavostra.

Pe http://www.herradesign.ro/ puteti comanda in orice moment orice tip de paravan sticala securizata de calitate superioara, la preturi accesibile si menite sa indeplineasca orice necesitate a clientului legata de intimitate si de construirea unui aspect modern a locuintei dumneavostra.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare