Comunicate de Afaceri

Patuturi pentru copii foarte bune si la preturi avantajoase

Inca o data, magazinul online ilBambino demostreaza ca merita sa faca parte din alegerile dumneavoastra. Pregatindu-se cu spor pentru a satisface dorintele noilor parinti, in noua gama de patuturi pentru bebe veti regasi confortul si modernitate - doua dintre caracteristicile pe care le vizati aduci cand porniti in cautarea unui astfel de accesoriu pentru camera celor mici! IlBambino va prezinta cateva dintre modelele noi dedicate exclusiv prichindeilor rasfatati!
Un patut de bebe realmente performant marca ilBambino!

Din magazinul online ilbambino nu numai ca https://www.ilbambino.ro/patuturi-copii/ puteti achizitona un patut de bebe cu design atractiv, ci le veti putea oferi celor mici propriul pat care va ajuta la dezvolatarea sa sanatoasa, intrucat beneficiaza de cea mai noua tehnologie a saltelutei Coco Lux realizata din doua straturi de fibre ce ofera o pozitie optima coloanei vertebrale oferind micutilor un somn linistitor. Salteaua patutului de bebe de la ilbambino este antialergica si antimucegai, ferindu-l pe cel mic de dezvolterea diferitilor alergeni care pot determina aparitia unor boli algerice precum becunoscutul astm! In plus, acest patut de bebe culisant este obtinut din lemn de cires si beneficiaza de finisaje perfecte pentru a-l feri pe cel mic de diferite accidente, indeplinind cu brio toate normele de protectie si siguranta! ilBambino tine cont de tot ceea ce inseamna preferintele parintilor si nevoile copiilor, iar in acest sens va pune la dispozitie o gama completa de patuturi de bebe performante, dedicate atat
fetitelor cat si baieteilor!
Cumparati un patut de bebe din colectia ilBambino!

ilBambino stie cum sa isi multumeasca clietii, oferindu-le cele mai optime servicii pentru a achizitiona rapid unul dintre performantele patuturi de copii. Orice model de patut veti alege, ilbambino va ofera patru variante de achizitionare: comanda online, telefonica, prin e-mail sau pe live chat! Pentru modalitatea de comanda telefonica aveti la dispozitie liniile 0732.754.171 ; 0732.754.171 sau 0732.754.171 disponibile in intervalul orar 09-17.30 de luni pana vineri ( acelasi criteriu aplicandu-se si pentru comenzile pe live chat!). Comezile online si cele prin e-mail catre reprezentantii Ilbambino le puteti realiza in fiecare zi, indiferent de ora! Pentru mai multe informatii, accesati pagina web site-ului ilbambino este disponibila 24/24 h!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare